erdi karaca
14.10.2009 20:33:25
cok tesekkur ederım valla ınsAllah esınızde alır ama cok zor valla urasmak Allah herkese yardım etsın ben bı konsoloslugu arayım bıde ımkanınız varsa sorursanız cok sevınırım bana sorcak bıseyınız olursa solerım tesekkurler
erdi karaca
14.10.2009 20:44:14
bılgı alamadınızmı
bilgi aldım ama benim dedigim gibi burayı okuyanlarda yazar sana mühüre gerek yok
buarada sana bişey sölemedende gecemeyecem burdada öle insan varki cok herseyini paylasdıgın belki sıkıntıları birlikte konusdugun ama vizeleri cıkıpda bi slmı bile cok gören insanlar herkez gelip gecici sormus yinede cok tskler yardım etmek sorularıma cvp vermek istedigin için cünkü ilk defa slmlaşıyoruz neoluyor bu insanlara tek istenen sey yardımmlasmak belkide oan sıgınmak birine güzel bişeyler duymakama hepsi yalan vize alındıktan sonra burun kaf dagında oluyor niyese kimse kimsenin ne aşında ne ekmegınde sadece ufak bi destek veya 2 kelam oyüzden sana bi anlamda burayı okuyanlara yazmak istedim ama sunu söleyim elimden bişey gelirse herzaman basım üstüne yaparım .
xmcraex
15.10.2009 02:34:04
ben 4 aydir almanyadayim ama gün asiri siteye girip bildigim konularda mümkün oldugunca yardim etmeye calisiyorum
sözüm herkeze degil öle yapanlara oyüzden herkez üstüne alınmasın