ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: ÇALIşMA VİZESİ şİRKET SAHİPLERİ VE ORTAKLAR

Sayfa: [ 1 ]

celik_mehmet 15.08.2009 01:03:59

MERHABA ARKADAşLAR
    BEN BABAMA AİT OLAN BİR şİRKETİN %50 HİSSESİNİ ALARAK ORTAK OLDUM.BAşKA BU şEKİLDE şİRKET ARACILIĞI İLE GİDECEK ARKADAşLAR VARMI?VİZEYE BAşVURU YAPICAM FAKAT HİÇ BİR BİLGİM YOK :( KAFIMI KARIşTIRAN BENİM şİRKETLE İLGİLİ OLAN EVRAKLARIM ALMANYADA KONSOLOSLUĞA VERİLMİş VE BC NUMARASI ALINMIş şİMDİ BEN BURDAN NE GÖTÜRÜCEM :( YARDIM LÜTFEN

15.08.2009 03:28:30

Sayet sirket 500.000€'luk bir yatirim yapmadiysa bu sirket araciligiyla oturum almak pek de mümkün degil. Sirket sahibi olmak oturum almak icin bir kriter degil. Ancak turistik ya da ticari vizeyle gidilebilir.

celik_mehmet 15.08.2009 03:54:39

Alıntı yapılan: sekonder - Ağustos 15, 2009, 03:28:30 ÖÖ
Sayet sirket 500.000€'luk bir yatirim yapmadiysa bu sirket araciligiyla oturum almak pek de mümkün degil. Sirket sahibi olmak oturum almak icin bir kriter degil. Ancak turistik ya da ticari vizeyle gidilebilir.

öncelikle cevap için tşk ederim,500.000Euro luk yatırımdan çok daha fazlası var. o konuda sorun yok sanırım bnim başburum ticari vize diye geçicek asıl öğrenmek istediğim,KAFIMI KARIşTIRAN BENİM şİRKETLE İLGİLİ OLAN EVRAKLARIM Almanya'da KONSOLOSLUĞA VERİLMİş VE BC NUMARASI diye bir numara alınmış RK-VİSA diye başlayan şİMDİ BEN BURDAN NE GÖTÜRÜCEM :(

15.08.2009 03:58:54

Yerinizde olsam konsoloslukla irtibata gecerdim...

Sayfa: [ 1 ]