ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: vizemin çıkma ihtimali varmı sizce?

Sayfa: 1 [ 2 ]

xezal 31.08.2009 11:53:17

telaslanma rakadasım.bu evragı herkesten ıstıyorlar.ben de goturmustum.

ozhan_c84 01.09.2009 10:32:10

beden boyle bır belge ıstemedıler gelemdıde ama banada sordular esımın en son ne zman geldıgını bne 7.ayın 31 de muracat ettım esım 6. ayda gelmıstı nıkah olmustuk bı daha ne zman gelecek dıye sorud bana benım vıze basvursu yaptıgım gun nısanlım tekrar gelıyrodu tatıl ıcın onu soyledım gayet olumlu gectı ınsAllah polar002 arkadasım sneın ıcınde sorunsuz olur snede bır an once alrısın vızenı

repset 02.09.2009 21:19:44

ozhan_24  arkadasım benim esimde berlinde unıversıte 1 sınıfta eczacılık okuyor 1 senelık evlıyız su an esım yanımda kalıyor ama 3 ayda bır  okula gıdıp gelıyor  ben a1 sertıfıkamı 30 nısanda aldım vıze basvurusu yapacagım ama esım okudugu  ıcın calısmıyor aılesının  yanında kalıyor yanı bır evıyok ustelık cıft vatandas vızeye basvurdugum zaman red gelme ıhtımalı varmı  sızın yazılarınızı takıp ettım yasadıklarınız benımkıne yakın bırazdaha detaylı paylasırsanız sevınırım cocuk parası harıc devlet yardımıda almıyor ama basvuracak  bu seferkı gıdısınde bunuda  bır gelır olarak degerlendırırlermı? ve esım hamıle su an  3aylık  bır etkısı olurmu

Sayfa: 1 [ 2 ]