polar002
31.08.2009 00:06:03
27.09.2007 tarihinden buyana evliyim aradan 2 sene geçtikten sonra eşimle aile birleşimine karar verdik,3 aylık dil sınavından 65 puan alarak a1 sertefikasını aldım 07.08.2009 tarihinde istanbul alman başkonsolosluguna aile birleşimi için benden istenilen evrakların hepsini eksiksiz olarak teslim ettim, teslimat sırasında sorgulama bölümünde görevli bayanın bana bikaç türkçe soru ve bikaçta almanca soru sordu türkçe soruların arasında bana evlendikten sonra eşin kaçkez türkiyeye geldi demesi oldu bende tabi yalansız dolansız akıllılık edemeden eşimin 10 kez geldiğini söyledim ve görevli bayanın bana tamam size biz bilgi verecegiz demesiyle konsolosluktan ayrıldım 14.08.2009 tarihinde konsolosluktan bana bir kargo geldi ve içinde 1 sayfanın içinde eşimin ve benim 2000 tarihinden itibaren sınır polisinden giriş çıkışlarımızı gösteren bir belgeyi 03.09.2009 tarihine kadar istenilen evrakla beraber konsolosluga çagırdılar, bu belgeyi getirmediğim taktirde almanyadaki yabancılar dairesine bildirip red cevabı alacagımı belirtmişler, bununla ilgili görüşlerinizi alabilirmiyim neden istemişlerdir bunu ben bu evragı götürürsem normalde 10 kez giriş çıkış yapılamadını duydum benim açıgımı yakalamak içinmi istiyorlar,
10 kere giris cikis yapmadiysa eger esiniz, anlasmali evlilik oldugundan süphelenilecektir. 2 yildir evli olup da simdi aile birlesimi yapmaya karar verilmesi de zaten süphelenilmeye yeter seviyede...