ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: sizce ne yapmalıyım

Sayfa: [ 1 ]

kadriye_01 04.09.2009 17:30:47

slm öncelikle herşey için bu site ve cvplarınız için tşk ederim siteden konumu biliyorsunuzdur ama ben kısaca yina hatırlatmak isterim size ben geçen yıl ağustos ayında eşimin işi mahana edilerek red almıştım ve daha sonra eşim krizden dolayı işten çıkartıldı kasım ayında, ve ağustos ayına kadarda işsizdi eşim işe girince bende tekrar müracaat edecektim bayramdan sonra fakat herhalde bu vize yolunda benim kadar şansız talihsiz bir kimse daha yoktur eşim dün gece işkazası yaptı daha   kendisiyle görüşemedim bildiğim kadarıyla üstüne yada sol bacağına portif devriliyor ve eşim şuan hastanede 2 hafta yatacak hastaneye gittiği gün ameliyat olmuş ve bugünde topuğuna vida takılmış  2 defa ameliyat olmuş 3  parmağıda kırıkmış  3 ayda rapor vermişler şimdi ben yinede müracaat edimmi bayramdan sonra vizeye alma şansım ne kadardır birde eşim tek yaşıyor bu kaza her nekadar şer gibi görünsede bizim için hayır olabilirmi yani eşim 3  ay ayağının üstüne basmayacakmış dolayısıylada yemek    bulaşık lavabo gibi ihtiyaçlarınıda yapamayacak tek başına, bu benim vizemi almam için sebep olabilirmi ben nasıl bir yol izlemeliyim ltfen arkadaşlar değerli cvplarınıza ihtiyacım var çok çaresizim cvplarınız için şimdiden tşkrler Allah yar ve yardımcımız olsun

sedam 04.09.2009 17:33:20

arkadaşım çok çok geçmiş olsun :embarassed: :embarassed:

Allah eşine açil şifalar versin :) :)

Hakkında hayırlısını nasip eylesin :) :)

kadriye_01 04.09.2009 17:34:07

sağol ALLAH razı olsun aminnn

esma 41 04.09.2009 17:39:15

KONU AÇARKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER

* KONU BAşLIĞINDA ÇOK - ACİL - YARDIM - LÜTFEN - BURAYA BAKIN - BAKAR MISINIZ GİBİ KELİMELERDEN HERHANGİ BİRİNİ ASLA KULLANMAYIN
* KONU BAşLIĞINDA NOKTA, VİRGÜL VE SORU İşARETİ DIşINDA HERHANGİ BİR İşARET KULLANMAYIN

* KONU BAşLIĞINIZ MESAJINIZIN KISA BİR ÖZETİ OLMALI VE MUTLAKA MESAJINIZ HAKKINDA BİR FİKİR VEREBİLMELİDİR

* HER SORU AYRI BİR KONU BAşLIĞI ALTINDA BULUNMALIDIR, KONU AÇMAKTAN ÇEKİNMEYİN

Üyelerimizden bu konuda gerekli hassasiyeti göstermelerini bekleriz, aksi halde "engelleyici - zorlayici" önlemlerin de alinabilecegini bilmenizi isteriz.

Konu Kilitlenmistir.

Dilerseniz , Konu basligi uygun yeni bir Konu acabilirsiniz.

Saygilar

Bu arada gecmis olsun .

ALLAH acil sifalar versin .

Sayfa: [ 1 ]