kadriye_01
04.09.2009 17:43:55
lm öncelikle herşey için bu site ve cvplarınız için tşk ederim siteden konumu biliyorsunuzdur ama ben kısaca yina hatırlatmak isterim size ben geçen yıl ağustos ayında eşimin işi mahana edilerek red almıştım ve daha sonra eşim krizden dolayı işten çıkartıldı kasım ayında, ve ağustos ayına kadarda işsizdi eşim işe girince bende tekrar müracaat edecektim bayramdan sonra fakat herhalde bu vize yolunda benim kadar şansız talihsiz bir kimse daha yoktur eşim dün gece işkazası yaptı daha kendisiyle görüşemedim bildiğim kadarıyla üstüne yada sol bacağına portif devriliyor ve eşim şuan hastanede 2 hafta yatacak hastaneye gittiği gün ameliyat olmuş ve bugünde topuğuna vida takılmış 2 defa ameliyat olmuş 3 parmağıda kırıkmış 3 ayda rapor vermişler şimdi ben yinede müracaat edimmi bayramdan sonra vizeye alma şansım ne kadardır birde eşim tek yaşıyor bu kaza her nekadar şer gibi görünsede bizim için hayır olabilirmi yani eşim 3 ay ayağının üstüne basmayacakmış dolayısıylada yemek bulaşık lavabo gibi ihtiyaçlarınıda yapamayacak tek başına, bu benim vizemi almam için sebep olabilirmi ben nasıl bir yol izlemeliyim ltfen arkadaşlar değerli cvplarınıza ihtiyacım var çok çaresizim cvplarınız için şimdiden tşkrler Allah yar ve yardımcımız olsun
esma 41
04.09.2009 17:55:27
Bu sefer olmus .

Tekrar gecmis olsun.
Konuya gelince , bu Konuda hicbir bilgim yok ama size tavsiyem
esinizin durumunu gerekli yerlere bu durumda Konsolosluga bildirmenizdir.
ALLAH yolunuzu acik etsin .
Saygilar
haberci
04.09.2009 23:19:52
durumuzun icin gercekten cok uzuldum,ama dediginiz gibi bu durum hayirlí seylerede vesile olabilir,,,bence sunu yapabilirsiniz;esiniz almanyadaki kayitli oldugu sigortayla goruserek durumunu anlatabilir ve yardima ihtiyac duydugunu,yaninda kimsenin olmadigini,esinin yardimina ihtiyaci oldugunu,sigorta,baski bir refakatci bulalim dese bile,dini nedenler yuzunden esinin yardimini istedigini belirterek sigorta sirketinin konsolosluga bir yazi gondermesini saglayabilir...Allah yardimciniz olsun..