repset
04.09.2009 21:16:58
Arkadaslar benım esım alman vatandası ayrıca turk kımlıgıde var. berlinde frıe unıverstata eczacılık okuyor aılesının yanında kalıyor devlet yardımı almıyor kendı ıstegıyle.cocuk parası harıc
ben tr calısıyorum a1 sertıfıkasını aldım 5 ay oldu evraklarım da hazır esımde su an yanımda fakat basvuru yapmadım hala cunkı formu takıp edıyorum butun sorunlar gelırle kırayla alakalı ben kendıme daır bır konu cıkaramadım bır turlu yardımcı olursanız sevınırım. yanı alman vatandası ve unıversıte ogrencısıyle evlı bırıne kolaylık saglıyorlarmı cunkı ben unıversıte ogrencılerıne onem daha fazla kolaylık sagladıklarını duydum okul bıttıgı zaman daha fazla gelır elde edebılırler dıye dusunuyorlarmıs sızce bılgısı olanvarsa yardımcı olursanız yanlıs yapıp red almak ıstemıyorum. ha bırde esım ısterse ev kıralayabılıyor kırasını devlet oduyormus ve yardımda befung alabılıyormus 360 euro kadar.
haberci
04.09.2009 21:25:00
bence vizeye bir an once basvurmalisin..esin alman vatandasi ve yasalara gore seninle evlenip seni oraya alabilmesi icin bir otel odasi bile gostermesi kafi,tabiki bu demek deildirki kesinlikle vizeyi sorunsuz vericekler,sorunlarda cikabilir,eyaletten eyalete yabancilar dairesinin tutumuda degisiyor..Allah kolaylik versin..