ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: vize evrakları tercumesinoter onaylımı olucak

Sayfa: [ 1 ]

Cenkyasi 06.09.2009 02:49:27

merhaba

vize icin istenen evraklar noter onaylımı olmak zorunda sadece yeminli tercume yetermi
yardım lutfen

polar002 06.09.2009 04:45:35

Alıntı yapılan: Cenkyasi - Eylül 06, 2009, 02:49:27 ÖÖ
merhaba

vize icin istenen evraklar noter onaylımı olmak zorunda sadece yeminli tercume yetermi
yardım lutfen

merhaba  arkadaşım senden istenilen evrakların  bazılarını almanca  tercümelerini istiyorlar oda  zaten  notere tastik ettirmeye  gerek yok yeminli tercüme  bürosu olması yeterli  şahsen ben kendim  oşekil verdim ve  bana  neden  extra  noterden  onaylı  diye  sormadılar,,

haberci 06.09.2009 13:29:25

selam arkadasim;senden,eger esin alman vatandasi ise"BASVURANA AIT VUKAATLI TOPLU NUFUS KAYIT ORNEGI`nin" ,eger esin turk vatandasi ise "SENIN VE ESININ VUKAATLI TOPLU NUFUS KAYIT ORNEGI"nin almanca tercumesini istiyorlar,"NOTER ONAYINA GEREK TOK!" sadece tercumeyi yaptir..

kadriye_01 06.09.2009 13:47:34

slm bu tür soruları sorarken ltf nerden müracaat edeceğinizide yazsanız cvplar daha doğru olur mesela ankara sadece varsa boşanmaların tercümesini istiyor yeminli tercumandan noter tasdikli değil istanbul ise buna artı olarak nufüsdan alınan vukatlı kayıt örneklerininde düşünceler yazan kısımdaki yerin tercümelerinide istiyor ltf hangi konsolosluktan  müracaat edeceğinizide yazarsanız yanlış cvp vermemek adına. ALLAH yar ve yardımcımız olsun

Cenkyasi 07.09.2009 15:10:22

Hepinize tesekkur ederim. Ben izmirden basuvuru yapacagım bugun gidip form b ve nufus kayıt orneklerini aldım yalnız bir sıkıntım var

ben ve eşimin
ben eşim ve ailemin
sadece eşimin

olmak uzere 3 tane aldım daha once bosanma oldugundan dolayı dusunceler bolumunde eşim icin ayrı aldım bunları yarın yeminli tercümeye vericem.
bosanmamının almanca ve turkcesi zaten var
onlarında asılları isteniyormu ?

bunun yanı sıra baska ceviri yaptırmam gereken evrak varmı ?

ve izmirde bildiginiz aile birleşimi icin vize işlemlerini yapan biri varmı ;?

hangi evraklar neler gerekiyr anlamadım

dil sınavınıca gecitim

bi yardı medin lutfende basvuruyu yapiyim

celik_mehmet 20.09.2009 02:48:52

Krdeş mrb ben ayın 15 de yani 5 gün önce konsolosluktaydım,Eksik evrak olarak toplu nufus kaydını istediler ve Nüfus kaydını noterden onaylamamı söylediler.Bende tercümesini yaptırıp noterden onaylatıp ups ile konsolosluğa gönderdim.Yani toplu nufus kaydıysa noter onayı gerekiyor onun dışındaki evraklarda noter onayı gerekmiyor.

Sayfa: [ 1 ]