Cenkyasi
08.09.2009 21:12:13
Selam arakdaslar
cuma gunu gidiyorum
elimde olan evraklar
nufus kayıt ornekleri
ikemetgah
2014 pasaport
foto bio
basvuru beyannamesi
almanyadaki ev kira kontratı
eşimin 3 aylık maas bodrosu
pasaport ve oturma izni
universite diploma
A1 belgesi
calsıtıgım işyerileri calsıma belgeleri
eşimle resimler vidolarımız evlenme teklifi
eşimin almanya ikametgahi
bunların dısında ne goturiyim
yardım lutfen
Allah herkesin yardımcısı olsun
Sevgili kardeşimm maşAllah eksiksiz ve fazlasıyla evraklarını götürüyorsun inşAllah mutlluluklarla işlerini halledersin sana bi link vereyim tıkla belki işine yarar orada sorulan sorular olabilir
" konsolosluklda sorulan sorularla ilgili...
https://almancax.com/forum/index.php?topic=8721.msg190142#new " hadi bakalım başarılar..
16sında da benim randevum var
hopelessly
09.09.2009 18:19:01
Selam arkadaslar.Benimde 16 Eylul de sabahin korunde randevum (07:45) var.Cok stres yapmiyorum ya da kendimi kandiriyorum yapmiyorum diye:)Evraklarim hazir.Soracaklari sorulari abartmislar bence biraz.Bu kadar detaya inmezler diye dusunuyorum.Cunku bu sorularin icinde almanca karsiligini bilmedigimiz onlarca kelime var.Allah yardimcimiz olsun.Umarim herhangi bir problem cikmadan aliriz vizelerimizi.
Alıntı yapılan: hopelessly - Eylül 09, 2009, 06:19:01 ÖS
Selam arkadaslar.Benimde 16 Eylul de sabahin korunde randevum (07:45) var.Cok stres yapmiyorum ya da kendimi kandiriyorum yapmiyorum diye:)Evraklarim hazir.Soracaklari sorulari abartmislar bence biraz.Bu kadar detaya inmezler diye dusunuyorum.Cunku bu sorularin icinde almanca karsiligini bilmedigimiz onlarca kelime var.Allah yardimcimiz olsun.Umarim herhangi bir problem cikmadan aliriz vizelerimizi.
kardeşim nerede sınava giriyorsun ? ben istanbulda
hopelessly
10.09.2009 14:44:19
Ankara'da girecegim.Benim sertifikayi aldigim 1.5 yil oldu.Bakalim sorun cikaracaklar mi?Ama ben almancama az da olsa guveniyorum.Tek sorunum su ikamet musaadesi dilekce formunda son kisimda yer alan bolume ne yazacagimi bilemeyisim.
Ne kadar sure icin ikamet musaadesi isteyebilirim ki?Esim alman vatandasi; sonucta orda yasayacak omur boyu.Herhangi bir tarih yazmam sacmalik olur degil mi?
hopelessly
10.09.2009 14:51:55
Sevgili Cenkyasi,
diplomani neden goturuyorsun ki?Bir faydasi olur mu?Fazladan evrak var diye sorun cikarirlar mi acaba?Eger problem cikmazsa bende gotureyim.Allah yardimcimiz olsun.Sana bol sans dilerim.
KARDEşİM BEN BİLİYORUM BUGUN DOLDURDUK Bİ ALMAN ARKADASIMLA. TÜRK. AMA İSTERSEN YAARDIMCI OLURUM SANA SEN OKU BANA MSNE EKLE
hopelessly
10.09.2009 16:44:17
Sagol Mutim.Bak aynen soyle yaziyor:
"Ich beantrage die Aufenthaltserlaubnis fur ..... Tage/Monat(e)/Jahr(e)"
".......gun/ay/yil icin ikamet musaadesi verilmesini rica ederim."
Benden bir sinir yazmami istiyorlar;yani su kadar zaman orada kalmak istiyorum diye.Ama ben sinirlama getiremem cunku esim alman vatandasi, ee o surekli orda kalacak dolayisiyla bende ordayim.Birkac gun once sitede doldurulmus ornegi vardi, ama simdi bir turlu bulamiyorum.Esime de sordum,bakalim o ne diyecek.Off gayet stresli.Ilgilendigin icin tesekkur ederim.
xmcraex
10.09.2009 21:37:28
ben yazmadim arkadaslar sadece basvuru tarihini yazdim
kardeşim orayı boş bırakacaksın diyer tarafada suanın tarihini el yazınla adını soy adını ve imzan ok. görüşürüz başarılar sana.
Cenkyasi
11.09.2009 12:50:43
Arkadaslar
bugun girdim evrakalr icerde artık vize bekleyen kervanınına bizide yazabilirisiniz.
bu arda diplomamı soran arkadasım diplomama baktı hangi bolum ne iş yparsın gibi sorular sordu işe yarar sende gotur
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun