ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: ALMAN KONSOLOSLUGUNDA SORULAN SORULAR

Sayfa: 1 [ 2 ]

xmcraex 24.09.2009 01:57:36

arkadaslar ilk vizeye basvururken korkmayin iciniz rahat olsun cok basit sorular soruyorlar.almanca olarakta 1-2 soru soruyorlar o kadar esiniz adi felan.Önemli olan capraz sorgu inanin karin agrilari cektim Allahtan benim esim alman oldugu icin fazla üstelemediler ama ister istemez heyecana kapiliyor insan.
herkesede bu capraz sorguyu yapmiyorlar benim esimle aramda yas farki oldugundan dolayi yaptilar.ayni gün ve ayni saatte ben istanbulda esimden almanyadaki bundesamta cagiriliyor o sekilde yapiliyor capraz sorgu

geveze07 24.09.2009 19:24:31

sevgili mutim tşkler cv. için ! benim nişanlım alman ve ikimizinde maddi durumu iyi. Türkiye'de nikah  yapıldığında vize zamanı çok uzun olduğundan dolayı nikahı Almanyada yapma kararı aldık. şuan konsl. istediği evrakları hazırladım. benim endişem başka bir evrak isterlermi ve ne tür soru soracakları!

25.09.2009 01:06:51

ALLAHIN SELAMETİ İLE GİT KARDEşİM BİRşEY OLMAZ İNşALLAH. DUA ETDE BİZDE SEVDİĞİMİZE KAVUşALIM,BAK KAÇ ZAMAN GEÇTİ NE SESİNİ NE YÜZÜNÜ GÖREBİLİYORUM MADDİ MANEVE SIKINTIDAN. KHALİNE şÜKRET GİDERSİN İNşALLAH BİZDE KONSOLOSLUKLA UGRASICAZ NE OLACAĞI BELLİ OLMAYAN YOLA GİRDİK.. HERşE AYRI BİR DERT AMA ZAMAN DAR. İşTE.. RABBİM ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN GÖRÜşMEK ÜZERE.

geveze07 25.09.2009 08:25:02

Sevgili Mutim dilekleriniz için tşkler. İnşAllahla sizde biran önce sevdiğinize kavuşursunuz!Rabbim hepimizin yardımcısı olsun..

kurucu52 12.10.2009 20:30:53

slm arkadaslar.benım alman kız arkadasım var ve ben 3 ay sonra evlenecem.kursa gıtmeden kendı basıma ogrenebılırmıyım almancayı.yazın gıtmeyı dusunuyorum vıze kabul olursa .ve nasıl ve nerde sınav yapılıyor ve ne zaman soruları soruyorlar.ayrıntılı bılgı verırsenız sevınırım.sırayla yazarsanız sevınırım.danke schön

Sayfa: 1 [ 2 ]