ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: LÜTFENN YARDIM VIZE ICIN:(

Sayfa: [ 1 ]

D-C 16.09.2009 17:36:54

Merhaba Arkadaslarben stuttgartta yasiyorum ve Alman Vatandasiyim.Benim Esim istabul konsolosluguna vize basvurusunda bulundu ( 5.08.2009 ). Ve Bugün bana yabancilar polisinden kagit geldi evin metre karesini ve kira kontratini istediler bunlar var bende zaten ayrica evin metre kareside yetiyor.simdi 3 aylik gelir kagitlarimi istediler pazartesi gitcem.Fakat ben yeni ise basladim henüz 3 ay olmadi.acaba bunu yüzünden bir sorun cikarmi ??Yardimci olursaniz cok Sevinirm simdiden Tsk ederim..

lastman33 16.09.2009 17:42:52

Selam arkadasim alman vatandasin o yüzden bir sorun cikmaz. Geliriniz yetmesede esinin vizesi onaylanir. Benim esim ögrenci olmasina ragmen alman vatandasi oldugu icin bir sorun cikmadi.

haberci 16.09.2009 21:38:14

o yuzden dolayi bir sorun cikacagini sanmiyorum..hartz4 alan alman vatandaslari eslerini getirebiliyosa,sizin esinizi getirememe gibi bir durum soz konusu olamaz,zaten siz boyle bir durumdada degilsiniz anlattiginiz kadariyla..rahat olun ,bol sanslar..

D-C 16.09.2009 23:08:30

cok saolun ins ya:( pazartesi gidiyorum evin kontratini götürmeye.3 aylik agidinida getirin yaziyo ama yok daha yeni baslaidim ise.bide tuturursaalar getir diye.insAllah deidigniz gibi olur.ayrica bana burdan kagitlairnizi toparlayip türkiyeye esinize yollayin dediler bende yolladim hepssini ama esimden birsey almamislar konsolosluktan.madem öyle niye burdan hazirlatip yollatiyosunuz kagitlari.insanlari ugrastiriyolar baska birsey degil yani..

esma 41 20.09.2009 02:40:38

Bu konu daha fazla dağıtılmaması için mesaj yazmaya kapatılmıştır.
Lütfen aşağıdakilere de dikkat ediniz.

1) Mesajınıza verdiğiniz başlık (konu başlığınız) mesajınız hakkında bir bilgi ya da ipucu içermiyor.
Foruma yeni bir konu açarken konu başlığınızın mesajınız hakkında bir ipucu içermesine dikkat ediniz.
Lütfen mesajınızın 4 - 5 kelimelik özetini konu başlığı olarak kullanınız, konu başlığınızın mesajınızın özü olmasına dikkat ediniz.

2) Bu konuda yer alan bazı mesajların içeriği konu içeriği ile uyuşmamaktadır.
Lütfen konulara mesaj yazarken konu başlığını göz önünde bulundurunuz ve hangi konuya hangi mesajı yazdığınıza dikkat ediniz.
Mesajınız konu başlığından bağımsız ise lütfen mesajınızı yeni bir konu açarak ve uygun bir başlık yazarak gönderiniz.
Konunun daha fazla dağıtılmaması için bu tür konular kapatılmaktadır.

3) Konu amacına ulaşmış veya güncelliğini yitirmiş olabilir.Konunun dağıtılmaması için bu tür konular kapatılmaktadır.

Dilerseniz kurallara uygun yeni bir konu açabilirsiniz.
Anlayışla karşılayacağınızı umar, ilginiz için teşekkür ederiz. 

Sayfa: [ 1 ]