Merhaba Arkadaşlar benim eşim 5 Agustos 2009 da İstanbul baskonsoloslugundan aile birleşimi icin başvurdu.bir iki gün öncede bana mektup geldi yabancılar polisinden evin kontratını istiyorlar ve son 3 ayın gelir belgesini.ben alman vatandaşıym ve evin metre karesıde yeterince kadar büyük.fakat işe yeni başladım 3 ayın gelir belgesini götüremıcem acaba bi sorun yaşarmıyım?artı ben kagıtlarımı evin kontratını vs hepsini eşıme verdım konsoloslugun ıstedıgı kagıtları.ama ALMAMIşLAR.bana burdan toparlayın kagıtları eşinize verın konsolosluga götürsün dedıler öylede yaptım zaten fakat konsolosluk eşimden benım kagıtlaırmı almamış.yabancılar polısını aradıgımda dedim ben evın kontratını vs hepsini eşıme verıdm ama konsolosluk almadı şımdı aynı evrakları tekrar ıstıyorsunuz dedım.bana bizim sucumuz degıl ıstanbul konsoloslugun ıhtımalı dedı.acaba bı sorun cıkarmı cok merak edıyorum işe yeni başladım asaga yukarı 750 € aylık bi gelirim var ordan.inş bunu sorun yapmazlar yarın gıtcem bakalım neolcak:(