celik_mehmet
28.09.2009 15:23:02
Merhaba yapılan vize başvurusunu ups in internet sitesi üzerinden yapabiliyoruz.Fakat sadecee vizeniz geliceği zaman takip numarası aktif oluyor.Bunun başka bir yolu yokmu konsolosluğun verdiği barkot numarası ile mesela bide ben oturum müsadesi için başvuru yaptım.Almanyada babama ait şirket var o şirketi benim üzerime yaptı.şuan genel müdürüm şirkette maşımda oldukça iyi bunların hepsini konsolosluğa belge ile sundum,Acaba çok uzun sürermi cevap gelmesi.
celik_mehmet
01.10.2009 11:38:23
KİMSE BİLMİYOR GALİBA HANGİ İşLEMİN NE KADAR SÜRDÜĞÜNÜ VE VİZE TAKİBİNİN NASIL OLDUGUNU YARDIMLARINIZ İÇİN SAĞOLUN O KADAR ÇOK YARDIM ETTİNİZ Kİ BURAYA GELİPTE AYNI DURUMDA OLAN BÜTÜN ARKADAşLAR FİKİRLERİNİZDEN YARARLANICAK ALLAH RAZI OLSUN....
polar002
03.10.2009 02:03:28
slm galiba yengeyi alacaksın oraya tabiki bunun çok büyük katkısı olacaktır, fazla araştırmaya girmezsin sanırım benim arkadaşımın eşinin adına dükkanı vardı orada 10 gün sonra vizesi çıktı ama benim eşimin üzerine bişey olmadıgından 2 ay oldu geçen gün yabancılar polisine ulaşmış evraklarım oradan nekadar zaman içinde cevap gelir bilinmez ama senın dez avantajın üzerine şirketin olması bence vizenin kolayca çıkmasına sebebtir
celik_mehmet
03.10.2009 23:34:54
Alıntı yapılan: polar002 - Ekim 03, 2009, 02:03:28 ÖÖ
slm galiba yengeyi alacaksın oraya tabiki bunun çok büyük katkısı olacaktır, fazla araştırmaya girmezsin sanırım benim arkadaşımın eşinin adına dükkanı vardı orada 10 gün sonra vizesi çıktı ama benim eşimin üzerine bişey olmadıgından 2 ay oldu geçen gün yabancılar polisine ulaşmış evraklarım oradan nekadar zaman içinde cevap gelir bilinmez ama senın dez avantajın üzerine şirketin olması bence vizenin kolayca çıkmasına sebebtir
Yok kardeş yengeyi aldırma işini nereden çıkardın

benim babam orda 20 yıldır ve oradaki şirketi benim üzerime yaptı,bende şirket sahibi olarak başvuru yaptım.20 gün oldu başvuralı evraklar yabancılar polisindeymiş bakalım ne olucak acaba ne kadar zamanda cevap yollalarlar bulurmu 2-3 ayı ayrıcam msjıma cevap yazdığın için çok sağol kardeş sitedeki onca arkadaş sadece bakmakla yetinmiş ilgin için tşk
polar002
06.10.2009 02:31:56
rica ederim burası bilgi paylaşım yeri bildigimiz kadarıyla birbirimize yardımcı olabiliyorsak ne mutlu , ben seni aile birleşimi yoluyla muraaacat yaptın sanmıştım kusura bakma bunun için evrakların yabancılar polisine ulaştıysa senın evrakın 1 ay içinde elinde olur inşAllah , sadece karar aşamasında senın işlem sanırım,,,
esraaras
06.10.2009 02:50:53
selam benim bi arkadasım şirket ortagı görünerek vize basvurusu yapmıştı.yaklasık 1,5 ay sonra vizesi geldi ve gitti.sanırım sende cok beklemez gidersin..