aysunnn 15.11.2009 13:12:37
Alıntı yapılan: Cenkyasi - Kasım 12, 2009, 08:19:49 ÖSsakin olamıyorum yhaaa ne kadar tuhaf bi iş oldu bu almanyaya gitmek resmen insanı caydırıyorlarr
sakin ol oncelikle sertifakanı aldıkdan sonra 6 ay icinde basvur gerekli evraklar sitede var bunun yanında birlikte oldugunuz fotoları filanda gotur yanıdna fzla evrak goz cıkarmaz
ewt bi kaç kişi daha dedi fotolarını götür diee bende öle yapıcamm aslında nişanlımla birlikte başvuruya gitsek daha mı ii olur acaba??? ben ewrakları yapsamm onunla başvuruya gitsem bi faydası dokunurmu acaba
? valla çok panikliyorumm bir an önce bitsin istiyorumm artık
aysunnn 15.11.2009 13:23:01
Alıntı yapılan: serkem0103 - Kasım 13, 2009, 05:34:50 ÖSkasım 13 te arkadaşım girdi sınava ve bi bayanla tanıştı ikinci kez girişymiş bayanın ve ilk girdiğinde kazanmış ama sertifikasının süresi dolduğu için tekrar giriyormuş sınava bnde emin deildim ama şimdi emin oldum çünkü herkse farklı şey sölüyoo iki arada kalıyor insan haklısınız...yeni uyuma göre 6 aydan eski olmaması gerekiyormuş zertifikatın anlıcanızzz yeni aldığım bilgi paylaşayım dedim
yok yanlış şu varki ben başvuruları 3 hafta oldu ve orda red verdikleri kişileri gördüm direk nede diye soracaksan almanca sorular soruyorlar ve ordakiler gerek heyecan yaptıgından gerek bilmediklerinden yanlış cevpladılar yahut cevaplayamadılar o yüzden sertifikanın tarıhi yok
Cenkyasi 15.11.2009 20:37:06
aysunnn 16.11.2009 12:45:24
Alıntı yapılan: Cenkyasi - Kasım 15, 2009, 08:37:06 ÖS
sakal bırakıcam sonunda ben yeni yaptım bu işlemleri soyluyom anlamıyolar
öle valla ama yeni uyum olduğu için çoğu kişinin haberi olmuyo ben bu siteye girmesem valla bnde öğrenemicektimm tesadüfenn gördüm araştırdım doğruymuş zaten her ay yeni tasarılar çıkıyooo insannn birini öğrenmeden diğeri gelioo napsınlarrrr:)