ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: Aile birleşimi

Sayfa: [ 1 ]

tahir 11.10.2009 15:05:31

Merhaba arkadaşlar benim eşim alman vatandaşı ve üniverste okuyo bu yüzden çalışamıyor
aceba istek yaptığımızda vizede problem çıkarmıı gelir meselesi felan.

polar002 11.10.2009 22:57:48

slm  arkadaşım  öncelikle  senınki turistik gezi  amaçlı  bir  davetiye  yanılmıyorsam ,tahminim  doğruysa  işin mali yönü  senin tarafını  ilgilendiren  yer yani  buradaki  alman konsoloslugu  senın gelirine  bakar ve üzerine  ait  mal varlıgı ister  banka  hesabı  vs. ama   ordaki  arkadaşın sana davetiye  gönderecegi için bizzat  sana  kefil  olmuş  oluyor bu  davetiyeyle ,benim  düşüncem arkadaşının  değilde  senın gelir  düzeyini   sorarlar  ilk öncelikle  sende  öğrenciysen  egerki bunun farklı prosüdürleri var  öğrenci vizesinde  okadar çok  evrak  istemeye  bilirler, bunun için  alman başkonsoloslugunun  sitesine  bakmanda  fayda  var ,

tahir 12.10.2009 21:37:43

eşim yazmıştım yaniii karım aile birleşimi ile gideceğim.

plejaden 12.10.2009 22:32:52

siz turist olarak gitmiyorsunuz ki istek gönderilsin. Siz aile birleşimi amaçlı gideceksiniz bu nedenle eşinizin istek göndermesine gerek yok.  İlgili bankaya randevu almanıza yardımcı olacak vize ücretini yatırıp pin numaranızı alacaksınız. 1 gün bekeldikten sonra bankadan size verilen dekont üzerindeki telefonu arayarak randevu alacaksınız. Zaten sizin için gerekli evrakların listesini konsolosluğu aradığınızda size bildirecekler. Unutmadan aile birleşimi ile gidecek olanlarda yurtdışındaki eşin gelir durumu inceleniyor.

tahir 14.10.2009 23:40:15

benim eşim orda üniverste öğrencisi yani şu anda belirlenmiş bi geliri yok problem olurmu beni oraya götürmesinde diyoruum.

Sayfa: [ 1 ]