gamzee 08.01.2010 16:35:06
Alıntı yapılan: eminee - Ocak 08, 2010, 03:21:45 ÖSyok canım ne kusuru ama öyle birşeyi sanki ben uydurmuşum gibi
![]()
![]()
gamze seni kırmak için söylemedik bende bi anda şüphelendim bana nie söylenmedi diye Almanya'daki avukatımı aradım telaşlandım o da yok öle bişey dedi o yüzden söyledim sende kusura bakma gamze ya
sanki suçlar gibi yazılmış da oyüzden bende yani..bugün hocamı aradım zaten onunda dediklerini yazdım yani okursann..yoksa benim uydurduğum bişi deil.bende korktum acaba öyle mi ki die çünkü benim düğün bu vize işine bağlı.boşa sınava girmeyim böyle olacaksa die bu konuyu açtım.ben kasım 19da girdim sınava ve yemin ediyorum en başında korktum sertifika 6ay geçerli die sınava geç girecektim şubatta falan.ama hocamız sonradan öyle dedi.önemli olan başvurmak diye.red gelse bile tekrar başvurulur die.o büyük harfle yazdığım yeri okusana hocam bugün yne dedi aynı şeyi.sırf sizin için aradım konuştum yani tekrar öğreniyim yanlışlık olmasın die.bu pazar günüde almanyadan aile birleşimi hakkında konuşmak için bi uzman gelecekmiş kurs yerine.isterseniz onada sorarım bu konuyu.çünkü walla insanların hakkını almak istemem.ayrıca tekrar söylüyorum ben bu konuyu illa 6ay geçerli die açmadım.öyle mi değil mi die bilgi edinmek için açtım.bu konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlardan fikir edinmek istedim.açalı zaten 2.5 ay oldu.ilk açtığım zamanlardaki yazdıklarımı da okursanız anlarsınız amacımın yanlış bilgi wermek olmadığını..bizler bu forumda bilgi paylaşımında bulunmak için warız.hepimizin ortak yönüde bu.bende buna güvenerek açtım bu konuyu.
böyle eleştirileceğimi bilsem açmazdım da zaten.neyse bence bu kadarı yeterli çok uzatmamak gerek..boş yere birbirimizin kalbide kırılmasın..herkese ii akşamlar..Allah sınava gireceklere yardımcı olsun,vize sonucu bekleyenlere de sabır wersin hayırlı haberler wersin.
kadriye_01 08.01.2010 18:19:29
kadriye_01 08.01.2010 18:29:35
sforza1903 08.01.2010 19:12:47
kadriye_01 08.01.2010 19:44:13
aysunnn 09.01.2010 00:26:59
Alıntı yapılan: kadriye_01 - Ocak 08, 2010, 07:44:13 ÖSarkadaşlar lütfen tadımız kaçmasınn burda herkesss bilgi için vakit harcıyo kimsi başka kimsi başka duyar kandiyecim sende yanlış anlama alıntı sneinkinden yaptım en son ssen yazmışsın o yzden
bence siz benim bütün yazılarımı okuyun ondan sonra bunu diyin ben herkese yardımcı olmaya çalışırım kulaktan duyma bilgi kimseye vermem bizzat yaşanmışları anlatırımki insanları yanlış yönlendirmemek adına bilmediğim hiçbir konudada yorum yazmam iğnelemeyede gelince kimseyi iğnelemem ben ama siz bundan sonra engin bilgilerinizi arkadaşlarla paylaşın benim Allah a çok şükür pskolojimde yerinde size düşmemiş bunu sorgulamak size nacizane fikrim buraya yada herhangi bir yere yazarken insanlara hakaret etmeden yazın tek ricam sizden bu Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun
ama bilmeyeni bilgilendirmek en gsl iştir bnde çoğu şeyi burdaan öğrendimm tabi bazılarının fikirleri bazılarına zıt düşebilirr bnde böle bişi olduğunu bilmiyordum 6 aylık sertifika falan burada bi arkadaşım yazmıştı bi kaç ay önce okudum ve konsolosluğu aradım oradaki ilgili bayanla konuştum ban dedik ''''İLK 2 AY İÇERİSİNDE BAşVURU YAPILIRSA VİZE İÇİN HİÇ SORU SORULMUYO AMA 4 AYDAN ESKİ OLURSA SERTİFİKANIZ ALMANCANIZI TEST EDERLER DEDİ SERTİFİKANIN SÜRESİ YOK DEDİ ''' sertifika süreli derken bunu kastettiler sanırım ama bilgilenmemiz ii oldu burada kimse tartışmıo zatenn herkes fikir alış verişi yapıo ne güselki önemseyip yazıyoruzz fikirlerimize eee neden olsaa AKIL AKILDAN ÜSTÜNDÜRR kusura bakmayın bende direk atladım ama sonuçta hepimiz aynı amaç için çabalıyoruz burda bıralımda herkes fikirlerini yazsınn isteyen cvp versn istemeyen vermesinnn kimsenin amacıda iğnelemek olamazz sanmıyorum iğneleyeecekte bişi yoq ortada....rabbim hepimizinn yardımcısı olsun
gamzee 09.01.2010 10:58:49
aysunnn 09.01.2010 23:34:37
Alıntı yapılan: gamzee - Ocak 09, 2010, 10:58:49 ÖÖaynen canım benm bazen böle yanlış anlamalarr zıt fikirlerr olurr,,,böle bi ortamda şimdi herkess farklı farklı şeylerr duyuyo kafa karışıyoo stres çok olunca ve yapacak şey çok oluncaaa her denilene inanıyoruz bnde öleyim en gsli sağlam kaynaktan bilgi almakkk rabbim herkesin hakkında hayırlısını nasip etsnn
bence aysunn doğru demiş..burada hepimizin amacı bilgi alışverişinde bulunmak..tamam arkadaşlar en azından bu konu hakkında çoğumuzun tedbiri olacak.ayrıca bende zaten illa 6ay die demedim.ilk yazdıklarımı okursanız.çünkü eğer öyleyse die bizde korktuk.sınav tarihimi bile erteleyecektim.bende aranızda böyle bi olay yaşayan wardır belki die fikir edinmek için sordum.ayrıca kadriye hanım ilk yazdığınız yorumu okuyun bakalım siz olsanız sizde kendinize dendiğini anlarsınız.hem bana veya bi başkasına demişiniz ne fark eder sonuçta bi şey hakkında ÇOK BİLGİLİYSENİZ bunu daha düzgün bi üslupla anlatabilirsiniz.tamam amacınız iğnelemek deil doğru bilgi wermek olabilir.ona bi sözüm yok zaten.bundan sonrada bence tartışmadan birbirimize kırıcı olmadan fikirlerimizi yazalım ve sonucunda en doğru bilgiye ulaşalım(KIRICI OLMADAN)neyse arkadaşlar Allah hepimizin yardımcısı olsun.şimdi bu sınavdı vizeydi herkesde bi stres war oyüzden olabiliyordur böyle şeyler..bence artk uzamasın bu konu.biz bilgi paylaşımımıza devam edelim..
esraaras 11.01.2010 16:20:22
koçaklar 13.01.2010 22:38:27
hopelessly 18.01.2010 17:55:09
hopelessly 18.01.2010 18:02:17