ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: İkamet Formu

Sayfa: [ 1 ]

27.10.2009 18:03:03

Arkadaşlar Bir Konuda Yardım İsticem.Ben İzmir Konsolosluguna Gidicem.İkamet Müsadesi Formunu www.izmir.diplo.de Sitesinden İndirdim.Yazıcıdan Çıkartırdım Doldurdum Fakat İzmirdeki Konsoloslugun Formları Sarıymış Bendeki Beyaz..Yani Ben Bu Formları Oraya Götürdügümde Gecersizmi Olucak??şimdi Beni Bu Konuda Aydınlatıcak Birisi Varmı Tşkler..

igmg-frankfurt 27.10.2009 20:47:41

sen en iyisi ordan forumlari al ister ordaki yazarlara doldurt veya kendin yapabilirsin kendin yap. tavsiyem onlara birak cünkü ordakiler sana bilgi de verebilir mesela evrak eksikmi degilmi diye...

bir sorum olcak...???

Nikahi aile izniyle yaptiysaniz o evraklar lazim....

duygu_0354_duygu 28.10.2009 16:11:42

Alıntı yapılan: murgani - Ekim 27, 2009, 06:03:03 ÖS
Arkadaşlar Bir Konuda Yardım İsticem.Ben İzmir Konsolosluguna Gidicem.İkamet Müsadesi Formunu www.izmir.diplo.de Sitesinden İndirdim.Yazıcıdan Çıkartırdım Doldurdum Fakat İzmirdeki Konsoloslugun Formları Sarıymış Bendeki Beyaz..Yani Ben Bu Formları Oraya Götürdügümde Gecersizmi Olucak??şimdi Beni Bu Konuda Aydınlatıcak Birisi Varmı Tşkler..
ya internetten indirdigin zaman beyaz cikti aliyorsun ama ordakiler sari . fakat ayni seyler yaziyor merak etme. ordan bedava veriyorlar

Sayfa: [ 1 ]