ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: Aile birleşimi yada vize işlemleri icin verilen yanlış bilgiler.

Sayfa: [ 1 ]

Cenkyasi 11.11.2009 15:06:26

Merhaba Arkadaşlar,

Öncelikle hepinizden özür dilerim. fakat forumlarda bir cok noktada bilgimiz olmadıgı halde yorum yapıyoruz. Kişileride olumsuz yonde etkiliyoruz.

Evet hepimizin niyeti birbimize iyi yonde yardımcı olmak fakat yardımcı olalım derken daha kötü yapıyoruz. İnsanları ya korkutuyoruz yada umutlandırıyoruz. daha cok yasadıgımız bildigimize emin oldugumuz konularda yorum yapalım ki yardımcı olalım .

Ben bu forum sitesine vize işlemlerine başlamaya karar verdiğim gunden beri elimden geldiği kadar giriyorum. fakat şunu unutuyoruz. herkesin durumu birbiyle aynı olmayabilir.

Bir cok konuda kriterlerimiz birbirinden farklı değerlendiriliyor. sizin yasadığınız bir olay neticesi vizeniz geciktiyse senin kide gecikir demeyin.!!!!!

ben bu sitede yetkili değilim. ama herkesin bilinçlenmesini ve zaten kafasında 1000 tane soru işareti olan arkadaşlarımızn kafasına bir tanede biz sokmayalım dahada azaltalım.

Mesela , bölgesel olarak yorum yapalım herkes kendi başvurduğu konsoloslogun işlem prosedürünü bilir. ona gore yorum yapsın. Ben izmir de yaptım. İzmir i adan z ye biliyorum. ayse ankarayı mehmet istanbulu bu konsolosluklar farklı işlem yapıyorlar o yzuden herkes bildiginden emin oldugu konularda yorumyapsın.

Sizden bunu canı gönülden rica ediyorum.

Allah hepinizin yardımcısı olsun.

iyi gunler

gülümse35 12.11.2009 13:12:46

cenkyasi arkadasim merhaba oncelikle senin vize islemlerin doneminde bircok arkadasim bilmedigi halde orum yapmis olsalarda ,,bizler gibi bu yollari sabirla arstirarak gecen arkadaslarimizinda yaptigi yorumlarin dogrulugu önemli bence..Öncelikle sana katiliyorum fakat bunu engellemek mumkun olmuyor ki keske olsa..herkesin durumunun basvurdugu konsolosluga göre,gidecegi eyalete gore,islemlerini yapan memurun insiyatifine gore,basvuran kisilerin yasam tarzina gecim kaynagina gore ayriyetten durumlarina gore (evlenmis,bosanmis,almanyada evlilik yapicak,alman vatandasi,türk vatandasi,maasi,evi,cocuk var yok,evlilik türkiyede olmus sekilde veya daha once illegalligi gibi vs vs nedenler) degisebilecegini her cevab da defalarca belirtiyoruz yani beim 6 ayda cikti diye baskasinin da bu olacak diye bir kural kesinlikle yok,,ama oyle sorular var ki kimse arastirmadan gecmis konulari incelemeden acil cevap sorulari soruluyor ki zamaninda bizlerde heycandan bunlari yaptik..bence kimse bunlardan etkilenmemeli bizlerki nelere sahit olduk..Unutmayalim ki gurbette yenilecek asimiz varsa zaten olacak..ve dilegim herkesin gonlune gore olsun,,deneyimleri okuyalim fakat kendi isimize bakalim en azindan olabileceklere hazirlikli olalim ,,bu sitenin de en guzel amaci bu zaten shsen ben burdan faydalanmasaydim bircok konudan haberdar olup gardimi alamiyacaktim..sevgiler..

Cenkyasi 12.11.2009 16:45:13

tabi ki gülümse bende onu soyluyorum ben bu siteden sizlerin bilgisinden cok yararlandım ama sahit oldugum gordugum bir cok kişinin hic bilmeden yaptıgı yanlıs yorumlar bunlardan bir kısmını en azından bunu okuyan kişiler dur yaa ben bunu bilmiyorum bir sey soylerim yanlıs olur desinler diye yazdım. herkesin amacı zaten birbirine yardım etmek olaylara karsı gardımızı almak en dogrusuda bu zaten.

Sayfa: [ 1 ]