ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: Kimliksiz almanyaya gitmek???

Sayfa: [ 1 ]

Deutschermanner 15.11.2009 21:13:29

Arkadaslar benim pasaportun en arkasinda kimlik bilgilerim var. Fakat T.C Kimlik kartimi kaybettim. Hala kimlige ihtiyacim olur mu yoksa pasaportun arkasina baksalar da olur mu?

engelli83 15.11.2009 22:52:36

almanyada kimlik kartına bakmiyorlar, önemli olan pasaportunun elinde olması. Devlet dairesinede gitsen, Polise de gitsen, Pasaportu isterler, kimliği deği. Tabi bu dediğim almanya içindir.

Deutschermanner 16.11.2009 00:24:18

Almanyada degil zaten turkiyede pasaport kontrolunde kimlikte soruyorlar.

engelli83 16.11.2009 00:35:42

valla ben senelerce pasaport kontrolünden geçerken kimlik vermedim, kaldı ki yeni kimlik çıkarmak sorun olmaz senin için. İllaki kimlik olması gerek bazi durumlarda.. o da türkiyeye kesin dönüş yaparsan pasaportu öldürürsen. Bide hatırladıgım kadar pasaport da tc kimlik no yaziyomu yazzmiyomu emin değilim. Ama onuda gerektiğinde internet dden de çıkarıyosun.

aret 28.11.2009 05:17:23

ne tr'de nede almanyada kimlik sormuyorlar.. pasaport gecerli bir belde.. sorun yasamazsin.. ama icine kurt dusurecegine git 1 gunde cikart kimligini..

Sayfa: [ 1 ]