ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: vize evrakları

Sayfa: [ 1 ]

xxdiablo 19.11.2009 23:48:54

merhaba herkese vize konusunda bol şanslar dilerim ben istanbulda yaşıyorum nişanlım berlinde bugun bana davetiye çıkarttılar oraya gidebilmem için bende burada çalışanım ne türk evrak ve ne tür yoldan gitmem lazım aydınlatırsanız sevinirim

duygu_0354_duygu 20.11.2009 23:21:11

ARTIK ORDAN DAVETIYE KALKTI ARKADASIM: sen ilk önce kursa gidip sertifika aliyorsun. sonra konsolosluktan randevu aliyorsun( is bankasina para yatirip pin numarasi aliyorsun) sonra getirmen gereken evraklar sana söyleniyor ve randevu günü teslim ediyorsun konsolosluga. o evraklar Almanyaya gönderiliyor ve sana düsen görev bitiyor!  sira esinde; evraklarin almanyaya ulastiginda esine mektup geliyor ve evraklar yaziyor  ve randevu günü verilior. esinde evraklari tesilm ettikten sonra birsorun cikmazsa konsolosluk onay veriyor ve TR ye bildiriyor. bütün islemler bittikten sonra MUTLU SON :) vizeni aliyorsun!

20.11.2009 23:37:25

süper insansınız duygu hanım :)

serkem0103 21.11.2009 18:51:37

Yanlız şu var arkadaşlar herhalde arkadaş turist olarak gidip gelecek aile birleşimi değil sanırım yazdıgından onu anladım arkadaşım tam geniş bigiyi konsoloslugun sayfasından edine bilirsin eğer o evraklar kısmında anlamadıgın bir evrak olursa burdaki bilgi sahibi arkadaşlar yardım edeceklerdir geniş bilgi konsoloslugun sayfasından birde şunu belirt Aile birleşimimi Yoksa Turistikmi

duygu_0354_duygu 21.11.2009 21:38:34

Alıntı yapılan: Mutim - Kasım 20, 2009, 11:37:25 ÖS
süper insansınız duygu hanım :)
tesekkür ederim arkadasim! inan elimde olsada herzaman yardimci olabilsem size ama malum herzaman giremiyorum! okadr cok istiyorumki sizinde hayirlisiyla vizenizi almanizi! cünkü size her baktigimda eski duyguyu görüyorum karsimda! inanin stres stre stres! üstelik ben vizemi aldim pasaportumu uzatmak icin almanyaya esimin yaniina gittim, sonra dügün icin tekrar tr ye döndüm ve sagolsun kayinvalidem pasaportumu caldirmis  offoff:) inana biliyormusun tekrar ayni islemlerle ugrastim! hatta dahada zordu tekrar vizemi almak! cünkü adamlar inanmiyorlar caldirdigima gel birde bunu anlat konsolosluga... dedigim gibi tam vizemi aldim derken 2.kez ayni islemlerle ugrasmakkkk offfffffff   :cryla: ne günlerdi !düsünmesi bile kötü tickoff:)

Sayfa: [ 1 ]