ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: niye bukadar uzadı?????????????

Sayfa: [ 1 ]

repset 06.12.2009 12:26:15

Selam arkadaslar 24.09.2009tarihinde istanbuldan aile birlesimi icin basvuru yaptım o tarihten beri ne bir haber ne bir slm var. Neden bukadar uzadı acaba esim alman vatandasıydı bu isten harıc aramızda bozulmaya basladı ne yapmam lagzım esıme mektup falanda gıtmemıs,cagırmamıslarda bende burdan ıkı defa mail yazdım konsolosluga mailiniz gerekli birimlere iletilmıstır dıye geri mail yolladılar biligisi olan veya bu durumda olan arkadaslar varsa lutfen paylassın herkesınn Allah yardımcısı olsun.

engelli83 06.12.2009 13:03:40

telefonla da bilgi veriyorlar, aradın mı hiç?

oguzhan_21 06.12.2009 16:51:52

Merhaba arkadaşım , Kagıtların  oraya gitmemiş mi?Eşinin konsolosluğa gitmesinde fayda var.Kağıtların gitme süresi ortalama  30-60 gün.

repset 06.12.2009 17:09:44

TELEFONLA ARAMADIM AMA KENDIM GIDIP TEKRAR KONUSACAGIM BIREBIR BILGI ALMAYA CALISACAGIM.SIZLERLEDE PAYLASACAGIM TEKRAR. PEKI BENIM EVRAKLAR NERDEYSE 60 GUNU GECTI YINE CWP YOK TAKIP EDIYORUM DIGER ARKADASLARI 15 GUNDE VIZESI CIKIYOR BIZE EL SALLIYORLAR CESKE HERKES BIRAN ONCE GITSE DILEGIM O AMA GIDENDE VIZEYI ALDIMI BIRDAHA ILETISIMI KOPARIYOR NE YASADIGINI PAYLASMIYOR ISI BITEN GIDIYOR MALESEF ALLAH HERKESIN YOLUNU ACIK ETSIN TABIKI GIDENLERE SEVINIYORUZ HEP BERABER AMA YARDIMCI OLMAK KAYDIYLA DEGILMI.

oguzhan_21 06.12.2009 17:16:19

Sizin değil eşinizin Yabancılar dairesine gitmesinde ,sormasında yarar var.Dediğinizde haklısınız Vizesini alanların %80-90 ı gidiyor siteden.

serkem0103 06.12.2009 17:25:57

Arkadaşım Türkiyedeki Konsoloslugu ilgilendiren bir durum yok eğer evrakları alman konsolosluguna verdiyeseniz onlar eşinizin bulundugu şehrin yabancılar dairesine evrakları gönderir eşinin yapması gerekn şu yabancılar dairesine gitsin sorsun durum nedir diye bazen uzuya biliyor fakat bunu tek bilecek kurum almanyada bulunan eşin yabancılar dairesine gitmesidir boşu boşuna konsolosguga gitmene gerek yok ordan alacagın bir bilgi yok senin

repset 06.12.2009 20:59:17

ARKADASLAR BENIM KONSOLOSLUGA GITME SEBEBIMDEN BIRIDE ESIMLE SUAN ARAM ACIK YANI AILESI ILE PROBLEMLERIM VAR PEK GORUSEMIYORUM ESIMI YOLLADIGIMDA HAMILEYDI FAKAT SIMDI BABASI COCUK DUSTU DIYOR DETAYLI BILGI ALAMIYORUM  O YUZDEN 2 GUNLUGUNE BILE OLSA IZIN ALIP GITMEM LAGZIM  YANI ANLIYACAGINIZ ACILL BIR DURUM BENIM OLAYIM  BEN AILE BIRLESIMI VIZESINIDE COK DUSUNDUGUM YOK SUAN, AMA BIR AN ONCE NE 2 GUN BILE HALIMI ARZ EDECEGIM IZIN ALMAYA CALISACAGIM EVRAKLARIMI ZATEN ICERIDE BILMIYORUM NE OLUR OLURMU SIZCE??

06.12.2009 23:03:24

KARDEşİM YAşADIGIN SORUN BİRAZ PROBLEMLİ GİBİ.. ARANIZDAKİ SORUN KONSOLOSLUĞA YANSIMISMIDIR BUNUNLA İLGİLİ BİR DÜşÜNCEN VARMI.. YÜCE ALLAHIMDAN DİLEĞM SIKINTI VE SORUNLARININ GİTMESİDİR.. FAKAT AİLE SORUNU YAşAMAK KOLAY DEĞİL,EşİNE BİR SEKİLDE ULAşMALI,ÖNCE ARAYI DÜZELTMENİ TAVSİYE EDERİM.. AİLE TEMELLERİNİ SARSMAMAN, DÜZELTMEN SUAN DA VİZE DEN DAHA ÖNEMLİ OLDUGUNU DÜşÜNÜYORUM.. ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN.

repset 07.12.2009 23:59:23

evet arkadaslar bugun konsolosluga gıttım cok yogundu vıze bolumunundekı yetkılıye ızah ettım durumu dılekce yazmamı soyledı, kısa surelı bır vıze almam gerektıgını durumu ızah ederek dılekce yazıp verdım. yaklasık 3 saat sonra cwp geldı sonuc fıyasko ıslemlerınız devam edıyor dıye bır kagıt verdıler, bende gorevlıye acıl bır durum dedım daha yetkılı bırıyle gorusmek ıstıyorum dedım fakat bızımle ılgılı bırsey degıl dedıler almanyadakı yabancılar subesınden bıtıyormus hersey sızınle paylasmak ıstedım  ısteseler verırler ama ısteyıpte vermıyorlar malesef...

repset 08.12.2009 00:01:17

serkem arkadasım senın dedıgın dogru yanı ıs almanyada bıtıyor hersey bır faxa bakıyormus haklısın sagol paylasımın ıcın.

Sayfa: [ 1 ]