Çocuklarınızı şu 3 sevgiyle terbiye ediniz: Peygamberin sevgisi; Onun ehl-i beytinin sevgisi; Kur’an okumak (sevgisi).
Hadis (Deylemi).
HAYIRLI CUMALAR
mutim kardeşim sanada hayırlı cumalar rabbim hepimizin bugün ve diğer günlerde yaptığımız bütün dileklerimizi kabül etsin
Amin kardeşim, böyle güzel konulara sahip cıktıgın ve katkıda oldugun için teşekkür ederim
rica edrim mutim kardeşim aslında ben sana tşk ederim böyle güzel bi konuya değindiğin için
Dünyaya gönül verme (zahid ol) ki Allah seni sevsin. İnsanların elindekine göz dikme ki, insanlar seni sevsin.
Hadis-i şerif (İbn-i Mace).
HAYIRLI CUMALAR..
endoplazmikretikulum
29.01.2010 11:56:51
EY ALLAH IM..
BİZE KENDİ SEVGİNİ,
SENİ SEVENLERİN SEVGİSİNİ,
VE BİZİ SANA YAKLAşTIRACAK OLANLARIN SEVGİSİNİ NASİP EYLE ...
AMİNNNN..
HAYIRLI CUMALAR...
canımsın_
29.01.2010 13:34:39
GERCEKTEN KARDESS COK GUZELL BI DUAA MUTIM KARDESS VERDIGINN BILGILER ICINDE COKK SAOL
Allah, niyeti - önce ahiret - olana dünyayı da verir. Ama niyeti - sadece dünya - olana, ahireti vermez.
Hadis (İbn-i Mübarek).
HAYIRLI CUMALAR.
f_tuba26
05.02.2010 12:50:52
hayirli cumalar benden de herkese arkadaslar..
RIBERY
05.02.2010 23:33:05
saol
Siz iffetli (namuslu) olunuz ki, hanımlarınız da iffetli olsunlar. Anne babanıza iyilik ediniz ki, çocuklarınız da size iyilik etsinler.
Hadis-i şerif (Taberani).
Hayırlı Cumalar
canımsın_
12.02.2010 11:58:14
ins amın herkezın cuması mubarek olsun hayılı cumalar bu mubarek gunde Allah herkezı affeder ınsAllah
Allah’tan korkması, kişiye ilim olarak; kendini beğenmesi de cahillik olarak yeter.
Hadis (Beyhaki).
HAYIRLI CUMALAR
f_tuba26
19.02.2010 11:52:57
hayirli cumalar cümleten herkese...