ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: Almanya ya gitmem lazım

Sayfa: [ 1 ]

yetenek55 21.12.2009 12:09:47

Almanya'da bi kizi sevdim ama benim oraya gitmem lazım eğer gidemezsem bi başkası ile evlendirilecek.Öğrenci olarak gitmek istedim ama lise mezunuyum.Öss de 2 yıllık üniversiteyi hak kazanmıştır yazıyor sanırım bu evrak da bi işe yaramıyor.Bildiğim kadarıyla Türkiye'de ne kadar sertifika alsamda Almanya'da hiç bi işe yaramıyormuş.Pc Programcısı,Webmaster,Pc Teknik Servis bunlar orada işe yaramıyormuş.Türkiye'den Almanya'ya Dil Kursu için başvuru yapsam bi sürü masraf aslında sevdiğim kıza değer ama sonra düğün parası için dilenmeye çıkarız herhalde.
Almanya'da Meslek yapmak için ne yapmam lazım.Yada İş Başvurusu nasıl  yapabilirim.
şU AşIK'A Bİ YARDIM ELİ UZATIRMISINIZ.HERşEYİN BİR YOLU VARDIR DERLER AMA BANA O YOLU GÖSTERECEK BİRİLERİ GEREK ONU DA BU SİTEDE ARAMAK İSTEDİM.
YARDIM!....

duygu_0354_duygu 21.12.2009 16:10:13

arkadasim cok zorr maglesef yaaa :(

22.12.2009 14:06:45

Kaçak yollarla gidersin :) Masrafı da cok 5000 euor:D Sen hem masrafdan yakınıyorsun,hemde kolay birşey bulamamaktan.. Kardeşim, Allah yardımcın olsun fakat öyle gidilecek bir kolaylık olsaydı inan buradaki birçok insan okulu yarıda bırakır giderdi,herşeyin bir yol yordamı vardır.. Eyer kız seni seviyordu,feriştahı gelse onıu evlendiremez.. Böyle bir mecburiyet olmaz yani kişide.. Ve kızla irtibatın iyiyde , belli birşeylerin yoluna girmesini sağlayabilirsiniz.. Eyer kız baskasıyla evlenmek üzeriyse.. Allah rızası için,kızın aklını bulandırma,hayatınada mani olma.. derim.. Allah yolunu açık etsin ve hakkında hayırlısı neyse o olsun

Sayfa: [ 1 ]