esraaras 26.12.2009 23:25:59
Seyyahh 27.12.2009 15:44:22
esraaras 27.12.2009 21:40:47
gamzee 01.01.2010 17:30:48
tüm sınava gireceklere başarılar..
gamzee 01.01.2010 17:32:02
Alıntı yapılan: gamzee - Ocak 01, 2010, 05:30:48 ÖS
esra ablacım seyyahh a dediğin gibi lütfen sende heyecan yapma ok?unutma heycan ve stres en büyük düşman..eğer kazanmak istiyorsan bu sınavı,lütfen heyecan yapma..sakin ol yeter..ayrıca bide kelime ezberi de önemli...ablacım sen gayretli bi insansın.inşAllah bu sınavı alacaksın.unutma heyecan yok.sakın korkma.boş ver sınav senden korksuntüm sınava gireceklere başarılar..
esraaras 01.01.2010 20:05:32
aysunnn 02.01.2010 23:48:29
))) değilmi gamzecim korkacak hiiiiç bişi yokmuş senle de görüşemiyoruzz ama eee artık esra ablacım pazar günü görüşürüzzz güzel yemekler yap bana ha :=)))
03.01.2010 00:00:02
gamzee 03.01.2010 11:03:17
Alıntı yapılan: aysunnn - Ocak 02, 2010, 11:48:29 ÖSee kızlar beni davet etmek yok mu?aaa bak kıskanıyorum ama siz orda gidin toplanın beni çağırmayın..ohhh ne güzel..neyse canlarım benim şaka bi yana.şuan benden çok uzaktasınız.yakın olsam size koşa koşa gelirim (davet edilirsem) neyse artk darısı almanyaya diyelim.inşAllah orda görüşürüz..esra ablacım bak aysun doğru dio 100le geçirir o seni.bana ne tavsiyeler werdi canım benim Allah razı olsun hepinizden.walla hiçde korkulacak bişi deilmiş ya bu a1 sınavı o benden korktu
esra abla sen korkma şu sınavdann bak beraber üstesinden gelecezzz seni 100 geçirecemmm:)))) göreceksinnn gamzede çok korkuyordu ama bak benim ona verdiğim telkinleri oda sana veriyo))) değilmi gamzecim korkacak hiiiiç bişi yokmuş senle de görüşemiyoruzz ama eee artık esra ablacım pazar günü görüşürüzzz güzel yemekler yap bana ha :=)))
benden gerçekten bişi sanıodum..nese arkadaşlar sakin olun stres yapmayın yeter..herkese başarılar..esra ablacım ve aysun sizleride kocaman öpüyorum.esra abla bi tabak da benim hakkım için hazırla aysuna yedir benim yerime..inşAllah almanyada gerçekten ben yerim senin yemeklerini..hadi size ii sohbetler ii dedikodular
)
aysunnn 03.01.2010 23:22:09
Alıntı yapılan: gamzee - Ocak 03, 2010, 11:03:17 ÖÖahhhh canım benim gamzecimmm nihayett ses geldi senden
ee kızlar beni davet etmek yok mu?aaa bak kıskanıyorum ama siz orda gidin toplanın beni çağırmayın..ohhh ne güzel..neyse canlarım benim şaka bi yana.şuan benden çok uzaktasınız.yakın olsam size koşa koşa gelirim (davet edilirsem) neyse artk darısı almanyaya diyelim.inşAllah orda görüşürüz..esra ablacım bak aysun doğru dio 100le geçirir o seni.bana ne tavsiyeler werdi canım benim Allah razı olsun hepinizden.walla hiçde korkulacak bişi deilmiş ya bu a1 sınavı o benden korktubenden gerçekten bişi sanıodum..nese arkadaşlar sakin olun stres yapmayın yeter..herkese başarılar..esra ablacım ve aysun sizleride kocaman öpüyorum.esra abla bi tabak da benim hakkım için hazırla aysuna yedir benim yerime..inşAllah Almanya'da gerçekten ben yerim senin yemeklerini..hadi size ii sohbetler ii dedikodular
)
valla hazırlamıştı bi sürü bişi yedim senin içindeee seninde kulaklarını çınlattık inşAllah almanyada görüşrüz tatlım ben seni msn de yakalayamıyorum konuşamıyoruz bayadır saol canım benimmm
iltifatların için umarım sende işlerini halletmişsindirrr darısı başıma ben daha başvuru yapmadım bigün msn de konuşuruz inşAllah böle olmuyo ben geliom sen gidiyonn aaaa :=))) sen ben esoşş muhteşem 3 lü oluruz sen yeterki iste sen burda olsaydın mutlaka çağırırdık şekerimm sen yeterki isteee bende çoook kocaman öpüyorum senii mucccckkkk
sivaslı58 04.01.2010 01:57:05
bu arada adresim sivasli_1989@hotmail.com.orda görüşürüz.şimdilik iyi geceler
gamzee 04.01.2010 12:45:56
Alıntı yapılan: aysunnn - Ocak 03, 2010, 11:22:09 ÖSya canım sorma hiç evde olamıyorum son 6ay kaldı Allah izin werirse temmuza düğün eh bende son zamanlarımı anneciğimle geçirim dedim.iş yerine yanına gidiyorum akşamları yetmio yoksa bize.tatlım ben vizeye martın sonuna doğru başvurcam bakalım hayırlısı.kızzz ayrıca ne dediniz hakkımda umarım iidir yani..ee bilemiyorum artk neyysseee...tatlım bi gün inşAllah konuşuruz yahh walla dek gelmio bi türlü msn de..esra ablam sen ben bi gün anlaşalımda 3müzünde işi olmadığı zaman msnde konuşalım.canım sen ne zaman yapcan başvuru..yoksa yne mi gizli yapcan..herkese de vize çıkınca sölücen
ahhhh canım benim gamzecimmm nihayett ses geldi sendenvalla hazırlamıştı bi sürü bişi yedim senin içindeee seninde kulaklarını çınlattık inşAllah Almanya'da görüşrüz tatlım ben seni msn de yakalayamıyorum konuşamıyoruz bayadır saol canım benimmm
iltifatların için umarım sende işlerini halletmişsindirrr darısı başıma ben daha başvuru yapmadım bigün msn de konuşuruz inşAllah böle olmuyo ben geliom sen gidiyonn aaaa :=))) sen ben esoşş muhteşem 3 lü oluruz sen yeterki iste sen burda olsaydın mutlaka çağırırdık şekerimm sen yeterki isteee bende çoook kocaman öpüyorum senii mucccckkkk
walla sen yapan beklerim senden deli kız..neyse tatlım öpüyorum seni..esra ablacım kıskanmasın onuda öpüyorum.almanya için şimdiden tariflere bak sende haa güzel yemekler yap bana.mesela mercimek köftesi,biber dolması..ok?
birazda ii dilekte bulunuyum bari..Allah tüm sınava gireceklere yardımcı olsun,vize bekleyenlere de sabır versin,hayırlı haberler wersin,tüm bekleyenleri sevdiğine kavuştursun:)
(benide)
esraaras 04.01.2010 18:48:17
gamzee 04.01.2010 21:52:08
aysunnn 05.01.2010 13:30:11
Alıntı yapılan: gamzee - Ocak 04, 2010, 12:45:56 ÖSahhhh canım bniiimmm
ya canım sorma hiç evde olamıyorum son 6ay kaldı Allah izin werirse temmuza düğün eh bende son zamanlarımı anneciğimle geçirim dedim.iş yerine yanına gidiyorum akşamları yetmio yoksa bize.tatlım ben vizeye martın sonuna doğru başvurcam bakalım hayırlısı.kızzz ayrıca ne dediniz hakkımda umarım iidir yani..ee bilemiyorum artk neyysseee...tatlım bi gün inşAllah konuşuruz yahh walla dek gelmio bi türlü msn de..esra ablam sen ben bi gün anlaşalımda 3müzünde işi olmadığı zaman msnde konuşalım.canım sen ne zaman yapcan başvuru..yoksa yne mi gizli yapcan..herkese de vize çıkınca sölücen![]()
walla sen yapan beklerim senden deli kız..neyse tatlım öpüyorum seni..esra ablacım kıskanmasın onuda öpüyorum.almanya için şimdiden tariflere bak sende haa güzel yemekler yap bana.mesela mercimek köftesi,biber dolması..ok?
birazda ii dilekte bulunuyum bari..Allah tüm sınava gireceklere yardımcı olsun,vize bekleyenlere de sabır versin,hayırlı haberler wersin,tüm bekleyenleri sevdiğine kavuştursun:)
(benide)
anlıyorum seni valla en iiisini yapıyorsun ne işin pc de otur annenle daha iii bnde daha başvuru yapmadım canım yha işte bu hafta için esra ablayla pass çıkarıcaz nbasip olursa ocak 29 da esra ablanın sınavı varya o güne alıcamö randevuyu benimde nişanlım gelicek ozmnn 3ümüz bir gidicez yane oda tek kalmasın istiyorum tabi durum ne gösterir bilinmez yok tatlım bu sefer gizli yapmıyorum valla benm için sınavdı stresli olan ama bu çok önemli deil sen aldın yani düğün tarihini hayırlı olsun canım...rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsnn pişman etmesin inşAllahh valla süper olur sen msn ye girin ce bana haber ver ben sana cep nomuda bıraktım ama gelmedi sanırım msn adresine haberleşiriz die sınava giricektin yha istersen yine bırakırım haber edersin bana bende esra ablaya konuşuruz 3ümüz dahaii olur bekleriz almanyadada yanee biz yakıınız esra ablayla birde sen oldunmu muhteşem 3 lü olucaz işte
)))) tanıdık yüze ihtiyacımızz olur ordaaa yabancı memlekette yani neyse ben baya bi roman yazdım canımm çoook öpüyorum seniii btanemm görüşrüz yine