ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: Aile Birlesimi Wizesi Cooook Önemli.!!!

Sayfa: [ 1 ]

Mentesli1907 16.01.2010 23:50:38

Öncelikler herkese Selamlar...
Ben 4 ocakda evliligimi yapdım ve suanda vizeye basvuracagım.Esimin yası 17 ve suanda okuluna devam etmekte, Benim almanyaya gidebilmem icin kayinpederim benim ordaki gecimimi üstlenmesi lazım diye bi bilgi almıstım. Ben simdi vizeye basvuracagım ama her kafadan bir ses misali bazıları diyo; yası 18 olmadan vize vermezler, baziları diyo; babası imza atarsa vizeyi verebilirler..Bu konuda bilgisi olanlardan yardim rica ediyorum. Wereceginiz bilgiler icin simdiden herkesten Allah razı olsun, Herkesin işi rast gider insAllah...

Mentesli1907 16.01.2010 23:54:06

Yukarıdaki yazıda bilgi vermeyi unutmusum  :-\ (Esim türk vatandası) Bu yüzden vize vermelerinde sorun cıkabilir diye bilgi almıstım..

ttyy 17.01.2010 00:01:00

menteşli kardeşim bildiğim kadarıyla eğer almanyadaki eş çalışmıyosa ona sizin masraflarını üstlenecek birinin imzasını istiyolar yani birinin kefil olması lazım size ama vize verip vermeyecekleri konusunda bi bilgim yok tabiki sen bunu geniş kapsamlı olarak araştır Allah hepimizin işini rast getirsin

Mentesli1907 17.01.2010 00:54:32

Sagolasın kardesim bende öyle bilgi almıstım ama dedigim gibi her kafadan baska ses cikiyo tabiki kimse yanlıs yönlendirmek istemiyo duydugunu sölüyo ama benimde durumum böyle iste..

ttyy 17.01.2010 01:06:30

evet haklısın menteşli kardeşim ama dediğim gibi sen yinede bu konuyu iyce araştır yada eşine veye kayınpederine söyle almanyada yabancılar polisinden bilgi alsın kardeşim o zaman belki nasıl hareket edeceğinizi daha iyi bilirsiniz

DieGo 18.01.2010 01:14:05

A.s Kardesim ...

Sunu Belirtmek Isterim ki Yeni Cikan Yasaya Gore Esinin 18 Yasini Doldurmus Olmasi Lazim ... + Esinin Calismasi Lazim .. Kayinbaban Herseyini Ben Karsilayacagim Diye Imza Atamaz Ha Esinin Aldigi Maas Az Gelir O Zaman Belki Olabilir ...

Mentesli1907 18.01.2010 01:28:20

Saolasın Kardesim.. İnsAllah dedigin gibi degildir yoksa bana 1 yıl bekleme görünecek :(((

Sayfa: [ 1 ]