Aydınlı
24.01.2010 22:43:48
Diego kardeş sanırım anlamadın yada yalnış anladın.Almanların Türkleri orada istemediğini biliyoruz.bu yeni bişey değil.vizesiz giriş yok falan demişsin,vize uygulanan ülkelere vizesiz giriş yapılamıyo zaten.benim üç aylık vizem var.başdaki paragrafımı oku tekrar istersen.anlamamış olabilirsin.
tipico
25.01.2010 01:45:21
3. evlilik oldugu icin arastiriyorlar.esinin 1 seninde 3. evlilik oldugu icin arastirma ve sorusturma yapiyorlar. istanbul bu konuda daha da ayrintili arastiriyor.sunu belirtteyim senin aile birlesmi en az 3 aydan sonra sana cevap verirler.ayrica almanyada bulunan yabancilar daireside arastirma yapacak vede evlilik hakkinda bu konu hakkinda bilgisi olan arkadaslar varsa paylassin aile birlesiminde kesin bosanma kararlari vede almanca cevirisi ile noter tasdikli olmasi gerekiyor.bu konuda daha önce basvuru yapmis arkadaslarin fikir ve görüsleri tecrübeleri her arkadasa faydali olur.
afrooo
25.01.2010 18:07:21
evt benim 3.evliliğim ve şimdiki nişanlımla arada 12 yaş farkı var.yani nasıl aramızda yaş farkı olduğu ıcın vize vermezler? bizim gerçek evlilik olacak,kesinlikle sahte evlilik değil.bunu 2 sene beraberlıklerımızlede kanıtlayabılırız.resımlerle,ve kaldığımız Hotellerin makbuzuyla. acaba bunlar işe yarar mı? istanbul konsolosluğu türkıyede araştırma yaptıktan sonramı evraklarımı almanyada auslaenderbehördeye gönderiyor.? arkadaşlar bilgisi olan Lütfen yazsın.
afrooo
25.01.2010 18:12:40
pardon yanlış anlaşılmasın ,2 evlilk yaptım ,şimdiki nişanlımla 3.evliliğim olacak.