mucize
19.01.2010 14:49:32
Slm arkadaşlar perşembe günü vize müracaatında bulunucam başvuru formuna ek beyannameyi nerden bulabilirim konsoloslugun sitesinde var denildi ama bulamadım yardımcı olursanız sevinirim tşkler
ek beyanname nedir? doldurdugun forumdan bahsediyorsan, onu konsolosluğun önünden alacaksın tamam.
leyla_29
19.01.2010 22:53:46
mucize
20.01.2010 19:41:36
Çok tşk ederim arkadaşlar
hasan_rojda
20.01.2010 22:03:43
arkadaslar benim kocamin vizesi 7 gunde cikti

) cok ama cok ama cokkkkkkkkkkkkk mutluyum gerisi diger bekliyen arkadaslarin basina benim süresiz oturumum bile yok ama verdiler suanda dünyadaki en mutlu insan benim

))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Alıntı yapılan: hasan_rojda - Ocak 20, 2010, 10:03:43 ÖS
arkadaslar benim kocamin vizesi 7 gunde cikti
) cok ama cok ama cokkkkkkkkkkkkk mutluyum gerisi diger bekliyen arkadaslarin basina benim süresiz oturumum bile yok ama verdiler suanda dünyadaki en mutlu insan benim
))))))))))))))))))))))))))))))))))))
kardeşim genel olarak durumu anlatırmısın sen ne yaptın, neleri istediler neleri tamamladın ve eşin neler yaptı bilgi verirsen cok iyi olur..
ALLLAH MUTLULUK KAPILARINI ARDINA KADAR AÇSIN,EVİNİZDEN HUZURU EKSİK ETMESİN , HAYIRLI OLSUN
hasan_rojda
21.01.2010 01:23:43
mutim ben hic bisey yapmadim benden istedikleri evraklari götürdüm birda babami kefil olarak gösterdim yabancilar polisindeki kisi bayandi kefil bulman cok iyi dedi 7 gun sonra vizesi cikti hayirlisiyla sali gunu kocam burda ucak biletini filanda aldik

)))))
oguzhan_21
21.01.2010 02:07:03
İnş en kısa zamanda eşinizin yanına kavuşursunuz Hasan_roja. Bu arada süresiz oturum şart değil ,Önemli olanlar Kiraladığınız ev+İş sözleşmesi+A1 belgesi+Maaş durumu.Önemli olanlar bunlardur.
Alıntı yapılan: hasan_rojda - Ocak 21, 2010, 01:23:43 ÖÖ
mutim ben hic bisey yapmadim benden istedikleri evraklari götürdüm birda babami kefil olarak gösterdim yabancilar polisindeki kisi bayandi kefil bulman cok iyi dedi 7 gun sonra vizesi cikti hayirlisiyla sali gunu kocam burda ucak biletini filanda aldik
)))))
KARDEşİM PEKİ, SEN TÜRK VATANDASIMISIN BİRDE SUNU MERAK EDİYORUM EV KİRALAMA OLAYINI NASIL YAPTIN KAC AY ÖNCESİNDEN YAPTIN YANİ SİMDİ BEN EşİME ONA GÖRE BİLGİ VERMEK İSTİYORUM.. BEN KURSA GİDİYORUM şİMDİ
hasan_rojda
21.01.2010 15:17:47
evi benim babam kiraladi kendi ustune evimiz 4 odali 89 metre kare bir senedir biz bu evde oturuyoruz o yuzden bisey demediler yani bu sekilde cok kolay oldu birde önemli olan birinin kefil olmasi benimde babamin maasi Allaha sukurler olsun cok iyi o yuzden hic sorun cikarmadilar

)))))
hasan_rojda
21.01.2010 15:18:26
evet ben türk vatandasiyim
Mentesli1907
23.01.2010 23:55:40
Hasan_Rojda bisey sorabilirmiyim_? Almanyada bulunan esin yası kacdı acaba ve kefil ne icin gösterdiniz kendin calısmadıgın icin mi ?