mucize
21.01.2010 17:21:44
21 01 2010 den itibaren bende vize bekleyenlerdenim arkadaşlar inşAllah biran önce çıkar herkese bol şanslar Allah yolumuzu açık etsin
kadriye_01
21.01.2010 18:21:07
slm sizinde dediğiniz gibi vizeniz biran önce çıkar inşAllah bol şanslar diliyorum ALLAH yar ve yardımcınız olsun
inşAllah kardeşim hepimizin vizesi biran önce çıkar rabbim yardımcımız olsun
Alıntı yapılan: kadriye_01 - Ocak 21, 2010, 06:21:07 ÖS
slm sizinde dediğiniz gibi vizeniz biran önce çıkar inşAllah bol şanslar diliyorum Allah yar ve yardımcınız olsun
Kardeşim kalbimden geçen dualarımı sana gönderiyorum, Allah biran önce yuvana kavusmayı nasip eder en kısa zamanda vizen çıkar insAllah..
mutim kardeşim benim nasılsın o temiz kalbinle bu kardeşinede dua etmeyi unutma oldumu
Alıntı yapılan: ttyy - Ocak 22, 2010, 04:13:15 ÖS
mutim kardeşim benim nasılsın o temiz kalbinle bu kardeşinede dua etmeyi unutma oldumu
teşekkür ederim sevgili ttyy iyiyim Allaha sükürler olsun sen nasılsın? dualarım hep seninle kardeşim.. Rabbim Allah gönlüne göre versin her işini kolaylaştırsın bu mübarek günde. Kardeşim senin adresi yazsana bi seni ekleyeyim maile ben..
slm mutim kardeşim nasılsın.rabbim sen benim ve bütün vize bekleyen kardeşlerimizin yardımcısı olsun rahmet,merhamet ve yardımını biz aciz kullarından esirgemesin
kadriye_01
26.01.2010 00:14:03
slm aminnn