ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: Turistik vize ve aile birlesimi hakkinda bilgi lutfen

Sayfa: [ 1 ]

windlyeva 25.01.2010 21:06:08

Merhaba Arkadaslar,
Benim soyle bir durumum var. Alman bir erkek arkadasim var. Yaklasik haziran ayindan beri beraberiz. Ben o tarihlerde staj icin Almanyadaydi, Orada tanistik.3 ay sonra ben geldim o geldi beni ziyarete bir kac kez. SImdi ben turist vizesi ile gitmek istiyorum fakat, Chrismas doneminde Fransaya basvurmustum, maddi yetersizlik nedeniyle red geldi. Annem Babamdan maas aliyor. Kardesim ozel bir sirkette calisyor lakin bordroda aldigi para tam olarak gozukmuyor. Onun disinda tapu, ve kendi hesabimda yaklasik 1500 euro para gosterdim.Ayni zamanda ben orgun ogrenci oldugumdan ogrenci bekgemide verdim. Orda kalacagimiz otelin rezervasyon kagidinida sundum. Ve red cevabi aldim. PArmak izi alan adam sadece annemle kardesimin para durunlarini isaretledi ve ogrencilik durumum yada para durumla ilgilenmedi. Ben birde vize danisma sirketi ile basvurmustum,Ayni zamanda pasaportumda Almanya tarafindan alinma schen vizesi daha once erasmusla gittigim icin oturum izni 1yillik ( ogrenciligimden dolayi bir yil orda bir okulda okudum) ayni zamandada amerika vizesi vardi. Simdi ben Davetiye ile Almanyaya gitmek istiyorum. Davetiyem geldi. Erkek arkadasimin babasi tarafindan. Hesap durumum ayni kendi hesabimda 2500 euro gosterebilecegim biraz fazla olarak. Ama red cevabi bu durumu etkiler mi? Cok fazlasiyla stres icindeyim.
Evlenmeyi hemen istememize ragmen. bu vize durumlarindan dolayi nikah yapmayi dusunuyoruz. Ama evlilik bizim icin kutsal ve ozel , birbirimize biraz daha zaman vermek istiyoruz. Ama boyle giderse sanirim yani red cevai gelirse nikah yapmayi dusunuyoruz. Bu durumda benim aile birlesiminden yararlanmam ne kadar or olur. Sonucta biz gercekci bir iliski yasiyorz ve ailelerimiz tanisiyor, birlikte gecirdigimiz ve ispatlayabilecegimiz cok belge var.

Onerilernizi ve deneyimleriniz bekliyorum.
Sevgiler

Sayfa: [ 1 ]