ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: Türkiye'ye giriş çıkış belgesi

Sayfa: [ 1 ]

leyla_29 03.02.2010 23:47:11

Herkese merhaba arkadaşlar;
Benim bir sorum olacak. yakında aile birleşim vizesi için istanbul konsolsluğuna başvurucam. vizeye başvurduktan 2 gün sonra tekrar çağırıp  Almanya'da bulunan eşin TR ye giriş çıkış belgesini istiyorlarmış. ben bunu onlar istemeden götürsem bir problem olur mu. herkesten isteniyor mu. şimdiden teşşekürler.

berlin01 04.02.2010 11:04:41

evet istiyorlar mutlaka götür.zaman kaybın olmaz en az 10 gün kazanırsın...
bu arada eşinin sana konsolosluktan yada buradan vekalet vermesi lazım sana vermezler. bende aldım çünkü . resmi evrak çünkü. mutlaka al en az 10 gün karın oluyor ve kargo parası ödemiyorsun..

sims3 04.02.2010 17:57:33

SEVGİLİ ARKADAş SEN ALDIRMA BENDE 20.01.2010 DA BASVURDUM BENDEN ISTEMEDILER AMA SOYLE BIIRSEY VAR KAGITLARIMI HAZIRLATTIGIM VIZE BUROSU BANA DEDIKI %80 İSTERLER BU BELGEYİ BENIM SANSIM %20 IDI YANI AMA BENDEN ISTEMEDILER YANI BIRAK ONCE ONLAR ISTESIN CUNKI BU BELGEYI HAVAALANINDAN ALIYORSUN VE ESININ VEKALETI GEREKLI YANI BIR TON IS SEN BENI DINLE SANSA BIRAK ISINI ISTEMEZLERSE NE ALA YADA SEN BILIRSIN HAZIRLA BEN HAZIRLAMADIM BENDEN ISTEMEDILER ANLIYACAGIN YANI SANS CUNKI BIRLIKTE KURS YAPTIGIM ARKADASLARIN BAZILARINDAN ISTEDILER BAZILARINDANDA ISTEMEDILER........... SANSIN BOL OLSUN

yasin demir 05.02.2010 17:25:59

ya bu belgeyi genelde istanbul konsolosluğu istiyo arkadaşın dediği gibi bazen istiyolar bazende istemiyolar ama genelde sadece istanbul konsoloslugu istiyo vekalet falan da gerekiyo bu belgeyi almak için

ttyy 06.02.2010 01:12:55

sims3 kardeşim s.a bu belgeyi yani türkiye giriş çıkış belgesini başvuru yaptığın zamanmı istiyolar

sims3 06.02.2010 02:56:08

selam canım kardeşim öncelikle şansın bol olsunn 2 ihtimal var ya dedıgın gıbı hemen ısterler yada en gec 2-3 gun ıcınde sansın bol olsun.........

ttyy 07.02.2010 02:21:19

sims3 canım kardeşim tşk ederim verdiğin bilgi için seninde şansın bol olsun rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Sayfa: [ 1 ]