ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: yabancılar dairesinden bugun alınan cevap...!!!!!

Sayfa: 1 [ 2 ] 3

sims3 10.02.2010 21:41:45

arkadaslar herkese selamlar öncelikle anladıgım kadarı ıle herkesin işlemleri farklı ilerliyor şimdi benim basvuru tarihim 20.01.2010 konsoloslugun evrakları almanyaya gonderdıgı tarıh 22.01.2010 05.02.2010 evraklar almanya yabancılar daıresıne ulastı ondan sonra esıme takıbı olan ıs gunu bı kagıt gonderdıler ıste kagıtta aile birleşimi için basvurunuz alındı eşinizi yanınıza ıatıyorsanız evet ıstemıyorsanız hayır kutusunu işaretleyip kagıdı ımzaladıktan sonra asagıdakı numaraya faks cekın dedıklerını yapıp faksı cektı esım sımdı vıze onaylandımı emın degılım yanı sankı bıraz farklı neyse bekleyıp gorecegız bılgısı olan arkadaslar yardım ederse sevınırım sımdıden tesekkurler............

afrooo 11.02.2010 01:01:56

ilginç!ben sizden daha önce başvuru  yaptım istanbulda ,benım evraklarım daha almanyaya ulaşmamış yani önce köln e gıdıyormuş.oraya daha gecen hafta ulaşmış.ben 21 aralık da başvuru yapmıştım.
siz daha şanslısınız sanırım.benım merak ettığım ,acaba vizenin onayına almanyadamı karar verılıyor,yoksa türkıyedemi ?

sims3 11.02.2010 02:29:52

selamlar soyle soylıyeyım kagıtlar once baskent e gıdıyormus yabancılar polısının soyledıgı bu yanı sonra nerede oturuyorsa esınız oraya... gercekten nazar degdırmek ıstemem ama cok sanslı gıdıyorum bu vıze konusunda ne ekstra bı evrak ne baska bısey basvurudan 22 gun sonra yolladılar kagıtları dunde esıme yabancılar daıresınden kagıt geldı yanı onay kagıdı yanı sansta var bırazda orada tanıdık bulduk kesınlıkle etkısı var Allah herkesın yardımcısı olsun vızeye orası karar verır burası sadece vıze verır  sımdı benım kagıtlar onaylandı
acaba vızene zaman ulasır elıme sımdıde bu  sardı ınsanı yanı bıtmıyor vızeyı elımıze alana kadar bıtmıyor malesef.........

sims3 11.02.2010 02:31:12

pardon yukarıda 22 olmus 2 demek ıstemıstım  ;)

ÜFFF.. 11.02.2010 17:21:15

selam bi sorum olcaktı size vukuatlı nüfus kayıt örneği eşimin adına nası alıcam o alman vatandaşı yada omu alcak ordan çünkü burda bilgisi yok eşimin

sims3 11.02.2010 18:09:44

SELAM ZATEN EşİNİZİN ADINA ALMIYACAKSINIZ SIZIN ADINIZA OLACAK VUKUATLI NUFUS KAYIT ORNEGI ESINIZLE OLAN FORMUL B YINE SIZIN ADINIZA ESINIZ TURK OLSA ISTERLER AMA ALMAN ONUN ICIN YALNIZ KENDI ADINIZA ALIN NUFUS KAYIT ORNEGINI

hosibaba 11.02.2010 21:21:03

Alıntı yapılan: ÜFFF.. - Şubat 11, 2010, 05:21:15 ÖS
selam bi sorum olcaktı size vukuatlı nüfus kayıt örneği eşimin adına nası alıcam o alman vatandaşı yada omu alcak ordan çünkü burda bilgisi yok eşimin
eşiniz hangi ülkenin vatandaşı ise ordan alacak Nüfus kayıt örnegini

ÜFFF.. 13.02.2010 23:19:39

eşim alman vatandaşı ve orda sadece nüfüs kayıt örneğini vermişler ona ama bende istenilen vukuatlı nüfus kayıt örneği

hosibaba 13.02.2010 23:25:20

Alıntı yapılan: ÜFFF.. - Şubat 13, 2010, 11:19:39 ÖS
eşim alman vatandaşı ve orda sadece nüfüs kayıt örneğini vermişler ona ama bende istenilen vukuatlı nüfus kayıt örneği
senden ne isteniyorsa aynısıdaesinden istenir ben evleneli 7 hafta oldu daha benim esim alman benden ne istedilerse aynısı hatta fazlasını ondan istediler

sims3 14.02.2010 00:57:25

o hiç belli olmaz benim eşimdende hiç birşey istemediler benim eşimde alman vatandaşı

hosibaba 14.02.2010 01:22:02

Alıntı yapılan: sims3 - Şubat 14, 2010, 12:57:25 ÖÖ
o hiç belli olmaz benim eşimdende hiç birşey istemediler benim eşimde alman vatandaşı
Bişeyleri kabul etmek durumundayız almanlar Yabancıları istemiyorlar eskiden ees alman olunca hic sual bile sorulmadan vize veriliyordu yada alman vatandaşı
sonra alman vatandası olan yabancı uyruklularu kendi vatandaslarından ayırmaya basladılar birnebze olsun almanyaya göç ün önüne gecebilmek için  gecenyıl subattaydı yanılmıyorsam alman parlementosu bir karar aldı frau merkel yönetiminde artık vatandas falan dinlemiyorlar herkese aynı muamele yapıyorlar
işleri iyice zorlaştırıyorlar akıl almaz sualler soruyorlar capraz sorguda
sunu herkes iyi bilirki dünyanın hicbir ülkesi bu sekilde bir uygulama yapmıyor
sadece almanlar Allah sonunu hayreylesin diycem aklıma 1942 ler geliyor

ÜFFF.. 14.02.2010 20:58:13

arkadaşlar anlatamadım galiba ben.benden istenilen belgelerde benim ve eşimin vukuatlı nüfus kayıt örneği isteniliyo..

hosibaba 14.02.2010 22:57:21

Alıntı yapılan: ÜFFF.. - Şubat 14, 2010, 08:58:13 ÖS
arkadaşlar anlatamadım galiba ben.benden istenilen belgelerde benim ve eşimin vukuatlı nüfus kayıt örneği isteniliyo..
Arkadaş  bak tane tane yazıyorum Türkvatandaşı (TC)Uyruklu eşin vukuatlı nufus kayıt belgesi evlenme ehliyet belgesi int. ve diger evrakları Türkiye sınırları icerisinde bulunan nufus müdürlüklerinden alınacak
Alman vatandaşı olan eş kayıtlı bulundugu ilin nufus müdürlügünden alacak (stadesamt) da yani
sayet alman vatandaşı olan eş sonradan alman vatandaşlıgına geçmiş olsa bile Almanyadaki kayıtlı bulundugu ilin  stadesamt dairesinden alacak
simdi inş. anlatabildim  ????

sims3 15.02.2010 00:15:23

sayın üff
bu belgeyı senden konsoloslugun ıstedıgıne emınmısın
cunkı
benden esımle alakalı hıcbır evrak ıstemedıler yanı bu belgeyı senden kım ıstedı bıraz ayrıntılı anlatırsan o zaman yardımcı olurum cunkı esın alman yanı burada nufusta karsılıgı yok o belgenın ama eger soyle bı durumsa ayrı esın sonradan alman vatandaslıgına gectı ıse belkı senden vatamdaslıktan cıkıs belgesı ıstemıs olabılırler ona emın ol bence.....

hosibaba 15.02.2010 00:35:03

Alıntı yapılan: sims3 - Şubat 15, 2010, 12:15:23 ÖÖ
sayın üff
bu belgeyı senden konsoloslugun ıstedıgıne emınmısın
cunkı
benden esımle alakalı hıcbır evrak ıstemedıler yanı bu belgeyı senden kım ıstedı bıraz ayrıntılı anlatırsan o zaman yardımcı olurum cunkı esın alman yanı burada nufusta karsılıgı yok o belgenın ama eger soyle bı durumsa ayrı esın sonradan alman vatandaslıgına gectı ıse belkı senden vatamdaslıktan cıkıs belgesı ıstemıs olabılırler ona emın ol bence.....
evlenmek icin gerekli olan belgelerin bazılarının orjinalini bazılarınında noterden onaylı fotokopilerini
konsoloslukta isteye biliyor ben ilk müraracaat ettigimde benden istediler fakat ikinci müracaatı yaparken sadece benim evrakları istediler

Sayfa: 1 [ 2 ] 3