s.a arkadaşlar bi sorum olacak bizim evraklarımız yabancılar dairesine ulaştıktan sonra ortalama kaç gün sonra eşimize evraklarını yabanccılar dairesine teslim etmesi için mektup gidiyor...
f_tuba26
06.02.2010 13:37:30
asagi yukari 10 günü buluyor daha az yada cokda olabilir evraklarin almanya ya ulasmasi..ama almanyadaki esin sürekli sorup arastirmasi ve hali hazirda ondan istenecek evraklari önceden belirleyip haizr tutmasi daha iyi olur...esten de evrakalar istenirse hazirlamasi icin 1 hafda da böle gecer 15-20 olur bu evrak isi vize nin onaynalip tekrar türkiye ye iletilmesi bu zamanin iicnde degil tabi en azindan bende böle olmustu herkesin durumu ayri tabi
yaniltmak istemem arkadasim ben burdan hic kimseyi
f_tuba26 kardeşim tşk ederim verdiğin bilgiler için asıl sormak istediğim benim evraklarım ulaştıktan kaç gün sonra eşimden evraklarını istiyolar
f_tuba26
07.02.2010 12:42:07
kesin bir zamani yok ama benim esim sürekli gidp sormus ve sanirim eve bildiri gelmeden haber edilmis ona..esimden sanirim 1 hafda icinde hazirlamasini istemisler oda cabukcak yapmisti...
mektup 2-3,4 de ulassa, alamnyadaki esin gidip görüsmesi, evrakalri hazir etmesi derken 15 günü bulur gibi bana göre..herkesin durumuayni degilya...
bide burdaki esi arastirma inceleme gelir durumu vs...olaylara bakiyorlar ya
ne ne kadar kimin sürece nasil isler o kesin bir zamana bagli degil..alamnyada esin arastirip beklemesi...daha iyi olur..tabiyki eslerde dört gözle bekliyordur herkesin isi tez zamanda olur..eslerine herkes kavusur insAllah..bir pürüz cikmadan...