burak027 09.02.2010 14:33:23
DeLiyanginiM 10.02.2010 08:16:42
burak027 10.02.2010 22:06:27
Alıntı yapılan: DeLiyanginiM - Şubat 10, 2010, 08:16:42 ÖÖ
Evet böyle bir durumun dogrulugu var bu sekilde vize alip gidenlerde var.
Eger hamilelik riskli ise daha önce,degil ise doguma yakin gidilebiliyor.A1 sertfikasi istenmiyor.
Gerekli evraklara gelince
hamilelik Riskli ise riskli gebelik raporu veya degilise gebeligin varligini onaylayan rapor
mutterpass fotokopileri
bunlar isteniyor bunlarin disindakileri acikcasi bende tam bilmiyorum
Bana yabancilar polisi pass fotokopilerimi
evilik cüzdanimin aslini ve fotokopilerini
vukuatli nüfüs kayit örneklerini esimin ve benim
evlenme kayit örnegini (formul b)
iki adet ikamet müsadesi dilekcesi eklememi söyledi.
Ama siz randevu talep ettiginizde evraklar konusunda en dogru bilgiyi size iks vericekdir.
Rabbim yardimciniz olsun.
hosibaba 11.02.2010 00:09:23
Alıntı yapılan: burak027 - Şubat 10, 2010, 10:06:27 ÖSbütün is yabancılar polisinde biter esiniz sürekli yabancılar polisini ziyaret etsin
Allah razı olsun arkadaşım kaç gündür kıvranıyoruz eşim Almanya'dan sormuş demişler psikologa gideceksin ordan sana 1 sayfa veya 1.5 sayfalık belge verecekler onla birlikte gitmen daha iyi olur demişler şimdi aynı belgeleri bende eşimden istesem Türkiyeden başvuru yaparken faydası olur mu izmirden yapacam inşAllah faydası olur bu şekilde giden tanıdıgınız arkadaşınız varmı bize yardımcı olsalar veya bu konuya hakim tanışı olan felan gerçekten ne yapacagımızı şaşırdık yardım eden herkese çok teşekkür ederim
DeLiyanginiM 11.02.2010 10:27:01
Alıntı yapılan: burak027 - Şubat 10, 2010, 10:06:27 ÖS
Allah razı olsun arkadaşım kaç gündür kıvranıyoruz eşim Almanya'dan sormuş demişler psikologa gideceksin ordan sana 1 sayfa veya 1.5 sayfalık belge verecekler onla birlikte gitmen daha iyi olur demişler şimdi aynı belgeleri bende eşimden istesem Türkiyeden başvuru yaparken faydası olur mu izmirden yapacam inşAllah faydası olur bu şekilde giden tanıdıgınız arkadaşınız varmı bize yardımcı olsalar veya bu konuya hakim tanışı olan felan gerçekten ne yapacagımızı şaşırdık yardım eden herkese çok teşekkür ederim