ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: Aile birleşimi hakkında bir kaç soru.

Sayfa: [ 1 ]

sibelim78 11.02.2010 17:21:43

Merhaba arkadaslar bende yeni katildim araniza, Allah hepinizin yardimcisi olsun ve bir an önce sevdiklerinize kavustursun..
Size aile birleşimi hakkinda bir kac sey soracam, bilgisi olan arkadaslar cevaplasalar sevinirim..

Aile birlesimi basvurusu yapmak icin en az 6 evli kalmak gerekiyormus bu dogrumu? ( daha önce forumda bir konuda böyle bir yazi okumustum )
Alman vatandasi olan bayanin türkiyede nikah yapabilmesi icin kendisiyle ne gibi evraklar getirmesi gerekiyor? (daha önce basindan 1 evlilik gecmis )
Nikah'ı Türkiyede düğünü Almanya'da yapmayi düsünüyoruz bu Yabancilar polisi ve konsolosluk icin herhangi bir sorun teskil edermi?

Bu konularda beni aydinlatirsaniz sevinirim..
Hersey gönlünüzce olsun ve kısa zamanda sevdiginize kavuşursunuz inşAllah..

xmcraex 11.02.2010 18:13:40

yok kardes hicbir sorun teskil etmez evraklarini tamamla sadece

tipico 11.02.2010 19:21:24

??? vAllahi arkadas evraklarinda bir konu dikkatimi cekti oda alman bayan esinin 1 defa evlenmis ve bosanmis tabiki seninle 2 evlilik oluyor. kesin bosanma karari lazim almanca tercümesi ile birlikte birde umarim eski esinden bir cocuk ins yoktur sayet varsa gercekten büyük bir problem olur. ilk bakista senin ilk esinin 2 evlilik olmasi biraz sizi yorar ve ugrastirir unutmaki alman vatandasi olmak herseyi halletmiyor ama evraklar konusunda baska sorun cikmaz diyorum ??? ayrica esin alman vatandasi oldugu icin bagli oldugu belediyeden evlenme izin belgesi alacak nikah türkiyede dügün almanyada olmasi olabilir.önemli olan resmi nikahtir...kolay gelsin

Sayfa: [ 1 ]