gamzee
07.04.2010 15:59:17
Alıntı yapılan: berlin01 - Nisan 07, 2010, 02:30:52 ÖS
evet MART 15 VE SAAT 15.00 diye tarih yazmışlar...valla işin aslı ben bunun çapraz sorgu olduğuna inanıyorum...ama ilginç olan bana mektup gelmedi..görüşmeye 8 gün kaldı çoktan mektup gelmesi gerekmezmiydi arkadaşım..??
valla bekliyoruz işte anlıyacağın...
sizde tarih olmaması daha iyi en azından hazır olduğunda hemen gider eşiniz zamanı kısaltabilir...
benim bugun toplam müracatım tam 11 hafta oldu...((( nasıl olacak bilmiyorum...hanım alman vatandaşı ve çalışıyor...beklioruz bakalım..
sizin son durumlar ne..??
arkadaşım öncelikle hakkında hayırlısı olsun diyim..
bnde son durumlar;
yarın inşAllah Allah izin verirse bi aksilik olmazsa eşim götürcek evraklarını..artk ne zamana açıklanır bilmiyoruz..2haftaya açıklanır dio çoğu kişi..bnde 18martta başvurdum.tam 1haftada kağıtlarım ulaştı.eşime mektup geldi.ayrıca eşim türk vatandaşı..bakalım kağıtları oda götürsün de ne olacak..ne zamana açıklanacak..red gelmesin yeter ki de ne zamana sonuç gelirse gelsin..Allah hepimizin gönlüne göre versin.ii günler
Alp_eReN
08.04.2010 01:58:20
muti kardes pasoportu cikardim..yarin randevu alacam ins...esimin ikinci evliligi onun icinde gerekli evraklari bugün ögrendim...ben sunu merak ediyorum bütün evraklari verdikten sonra bekleniyorya..esim hamile simdi ve bunun bildirilmesi takdirde vize bekleme süresi kisalabilirmi?
Alp_eReN
08.04.2010 01:59:06
ha bir de türk vatandasi esim..
Sevgili Alp Eren hangi şehirde yaşıyorsun bunu da yazabilirmisin ? yani hangi konsolosluga bağlısın , senden istenen evrakları eksiksiz verdiysen bir problem cıkmaz, istisna durumlar tabii ki olacak. 2. evliliği olan bir çok arkadasımın tecrübelerinden de yararlanabilirsin , ne zaman çıkacağı konusunda kesin bir kanaat getiremem. Bildiğim kadarıyla eşinin belli standtardaki konuları yerine getirmesi gerek. Hamile olması sizin açınızdan büyük bir avantaj oldugunu söylebilirim. Çünkü eşi hamile olup da, cocugu olan da varsa , okula bile gitmeden gidenlerin var oldugunu gördüm.. Hakkında herşeyin hayırlısı kafana ne takılırsa buraya yaz oldumu , gerekirse araştırır doğru bilgiyi sana ulaştırırız. Dualarını eksik etme
gamzee
08.04.2010 18:13:45
berlin01
08.04.2010 18:16:54
eğer anlattığın gibiyse olacak birşey yok hayırlı olsun..))
bir hafta sonu eşin aradığı zaman biz onayı verdik türkiyeye diyecekler..))
en fazla 10 gün içinde vizen elinde..
hayırlı olsun...
gamzee
08.04.2010 18:23:14
ayyy inşAllah...offf ya meraktan ölecem yaa bi perşembe olsaydı off offf..
Gamze kardesim her sevinci , hüznü , heyecanı yaşadın insAllah bu mutlululuğu da bizler le paylaşacağın anı da yaşarsın bizlerede dualarını esirgeme kardesim , insAllah bir sorun cıkmayacak diye düşünüyorum önemli olan oranın stantdları tam olsun yeter.. Allah biran önce çıkmayı nasip etsin vizeni
gamzee
09.04.2010 10:27:33
mutim kardeşim inşAllah walla red gelirse çok kötü olur Allah korusun.inşAllah ama Allah ın izni ile size güzel haberi weririm.kardeşim Allah sizden de razı olsun gerçekten bu forumda herşeyi üzüntüyü sevinci hep beraber paylaştık.ve birbirimize çok faydalı olduk bilgilerimizi paylaştık.herkes hakkını helal etsin..
inşAllah ii haberler veririm size..dua edin bnm için..
Hakkım varsa sonuna kadar helal olsun kardeşim ne demek , cok doğru diyorsun ama ne yapalım bizi bizden baska kimse anlayamaz ki , derdi ceken bilir

Biz Allahın iziniyle aşıyoruz kardeşim hayırlısıyla bunlarıda aşarız insAllah
gamzee
09.04.2010 10:59:49
inşAllah..
Alp_eReN
09.04.2010 12:09:35
s a. muti kardes Allah razi olsun Allah cümlemizin yar ve yardimcisi olsun...ben yozgattan,sanirim ankaraya müracaat edecem..esimin maas durumu iyi kendi evi falanda var..dün bankaya para yatirdim bugün randevu icin telefon acacam..yani esimin hamile olmasi avantaj diyorsunuz yani?
saygilar hayirli cumalar...
EVET DOSTUM ALLAHIN İZİNİYLE BU ZAMANA KADAR GÖRDÜKLERİMİZDEN, BİLDİKLERİMİZ ALDIGIMIZ BİLGİLERE DAYANARAK BELİRTİYORUM, BUGUNE KADAR Eşİ HAMİLE OLANLARIN İşLERİNİN NE DENLİ GÜZEL GİTTİĞİNİ BİLİYORUZ, HAKKINDA HAYIRLISI DOSTUM. SEN RANDEVU NU AL İSTENİLEN EVRAKLARI YAZ BEN GEREKEN BİLGİLERİ SANA ALLAH NASİP EDERSE YAZARIM
Alp_eReN
09.04.2010 22:49:42
bugün randevu aldim canim sıkıldı

mayisin 4 de olacak daha erken yok dedi..ferekli evraklari söyledi bayan..ya mayis 4 e kadar randevu bekle sonra bi okadarda vize bekle offff..hanim cok üzüldü cünkü cok duygusallasti hamile oldugu icin...yahu güya almanyadaki türkleri entegre etmeye calisiyorlar orda..simdi ben ve benim gibi bir sürü sıkıntı yasayan arkadaslar bu entegrasyonun entegreden ziyade bir eziyet oldugunu insan haklarina ters oldugunu anlayamacak kadar aptal oldugumuzumu saniyorlar.... gün gelir hesap döner...
afrooo
09.04.2010 23:09:50
ben zaten yakında passiflora ya başlayacağım....
belki öyle rahatlar sakinleşirim.
4 ay oluyor haftaya. ne diyelim artık. hakkımızda hayırlısını versin yüce Rabbim.