ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: Lütfen görüşlerinizi bildirin

Sayfa: [ 1 ]

05.03.2010 15:17:16

Merhaba arkadaşlar.
Biz nişanlımla Mart sonunda evlenicez ve ben daha sonra A1 sınavına girip vize için başvuru yapıcam.
Sadece sormak istediğim ve görüşlerinizi almak istediğim bir kaç şey var. Ben boğaziçi üniversitesi bilgisayar mühendisliği son sınıf öğrencisiyim, çok iyi derecede ingilizce ve orta derecede rusça konuşuyorum. Almanca derslerini de üniversitede aldım ve masterımı da Almanya'da ki bir üniversitede yapmak istiyorum. Bu bahsettiğim eğitim ve dil gibi artıların vize alma sürecinde sizce bana bir faydası olur mu?
şimdiden teşekkürler.

05.03.2010 15:21:21

Alıntı yapılan: ufucuk - Mart 05, 2010, 03:17:16 ÖS
Merhaba arkadaşlar.
Biz nişanlımla Mart sonunda evlenicez ve ben daha sonra A1 sınavına girip vize için başvuru yapıcam.
Sadece sormak istediğim ve görüşlerinizi almak istediğim bir kaç şey var. Ben boğaziçi üniversitesi bilgisayar mühendisliği son sınıf öğrencisiyim, çok iyi derecede ingilizce ve orta derecede rusça konuşuyorum. Almanca derslerini de üniversitede aldım ve masterımı da Almanya'da ki bir üniversitede yapmak istiyorum. Bu bahsettiğim eğitim ve dil gibi artıların vize alma sürecinde sizce bana bir faydası olur mu?
şimdiden teşekkürler.

Sevgili Arkadasım öncelik hakkında hayırlısını dilerim Allahdan.. Tahsil durumunuz ve yapmak istediklerinizin vizeyle alakası olmayacaktır. Vizeyle alakalı olan tek birşey varsa da belli standtlarda vize için gerekli şartlar yerine getirilecektir. Almanyada master konusuna gelince bu konuda pek bir bilgim yok. Ama size sunu belirteyim, suan da vaktiniz varsa A1 sertifakası alamanızda yararınız vardır. Sevgilerimle

endoplazmikretikulum 05.03.2010 15:22:44

öncelikle aramıza hoşgeldin kardeşim
ve hayırlı ugurlu olsun nişanlılıgın
Allah kazasız belasız devamını nasıp etsın

senın gerek meslegın gereksı yabancı dıllerının her birinin ayrı ayrı buyuk katkısı olur zannımca
zıra hem bılgısayar muhendısı olman hasabıyel kalıfıye ve gecerlı bır meslegın olması

hemde ekstra 2 yabancı dilinin olması elbette avantajdır...

zaten a1 sorununuda en kısa surede çözeceksindir bahsettıgın gbi  almanca ogrenmışliğin olduguna göre....

en kısa zamanda sevdıklerıne ve hayallerıne kavusabılmen dılegıyle

kolay gelsın hayırlı günler kardeşim

Sayfa: [ 1 ]