ALMANCAX => Almanca A1 Sınavı, A2, B1, Almanca KPDS, KPSS ve Diğer Almanca Sınavlar İle İlgili Paylaşımlar

Konu: 12 MARTTAKİ SINAVA GİRENLER

Sayfa: 1 [ 2 ]

emrecan01 17.03.2010 19:49:27

merhaba arkadaslar ben adanadan emrecan bende yeni uye oldum okuyorum yazdiklarinizi ben buradaki insanlara birsey soylemek istiyorum arkadaslar inanin hersey cok basit onemli olan azimli olmak eger isterseniz yapamayacaginiz sey yoktur bende daha sinava girmedim halen kursum bitmedi aslinda benim 2 tane cocugum var esimde alman vatandasi cocuklarimda zamaninda gitmedim daha dogrusu burada yasamayi istiyordum ama olmadi istersem simdi sinavsiz kuralsiz gidebilirim belkide simdi bana guluyorsunuzdur ama bilmediginiz bir gercek var ben bunu burada vermesemde oraya gidince kesinlikle vericem sinavi diceksinizki sen gitte bosver iste oyle olmuyor arkadaslar oraya gidince isim hazir neden zamanimi bosa harciyayim birde su almanlara nasil akil dolu turk insanlari oldugumuzu gosterelim arkadaslar hepinizi basarilar diliyorum siz onlardan korkmayin asil onlar sizden korksunlar ....

reis42 19.03.2010 00:56:57

selam arkadaşlar bende 4 martta girdim ve kazandım benim size tavsiyem hören yapın ve mektup kalıbı çalışın mektupta genelde konular aynı bizdende hotel güle mail yazmamızı  maildede bir veya iki gecelik oda oda fiyatları ve kaç kişi oldugumuzu yazacaktık boşluk doldurma bölümü sanırım herkes için kolay çünkü yukarıya metin yazıyorlar cevaplar o metinde var extradan bişey istenmiyor hocalar kimseye yardımcı olmuyorlar ama hepsi güler yüzlü yaklaşıyorlar psikolojik baskı falan yok hepsinede burdan tşkler konuşma bölümü önce kendini tanıtıyorsun sırasıyla name alter land wohnung scprahen beruf hobys zaten sıralaması nı gösteren bir büyükce kagıdı masaya görebilecegimiz şekilde koyuyorlar ordan göz ucuyla takip edebilirsiniz tanıyımdan sonra ya soy isim ya eşinizin ismini yada telefon numarası soruyorlar bana eşimin ismini sorup hecelettirdiler birde yaşını diğer arkadaşlara tel sordular kartlarda önce temalı temaya uygun soruyorsunuz bana ilk kart fiber cıktı teması gesund krankenhaus soruyu şöyle sordum haben sie fiber (ateşiniz varmı ) böyle iki soru soracaksınız iki soruda size sorucaklar ondan sonra ricalı sorular bana ilki anahtar cıktı bende bitte können sie mir sclühsel geben dedim
böylede iki soru sorulacak iki soruya cevap vereceksiniz ricalı sorularda yasak olan kartlarda cıkabilir mesela rauchen verbosten sigara içmek yasak ona ahcso enshuldugen diye bilirsiniz cevab olarak herkese bol şanslar ben konuşmadan 25 üzerinden 24,90 aldım tebrik aldım hocalardan sınav gözetmeninden darısı sizlere

reis42 19.03.2010 01:01:54

ya arkadaşlar ben 45 yaşında başardımsa bunu sizler zıpkın gibi gençler ve fidan gibi kızlarımız herhalukarda başarır azmin elinden hiç bişey kurtulamaz yeterki biraz gayret hadi dostlar herkesten iyi haberler bekliyoruz bol şansalr herkese tabi şansada bırakmak yok çalışcagız hepinize konyadan seviler

endoplazmikretikulum 19.03.2010 08:54:00

Alıntı yapılan: reis42 - Mart 19, 2010, 01:01:54 ÖÖ
ya arkadaşlar ben 45 yaşında başardımsa bunu sizler zıpkın gibi gençler ve fidan gibi kızlarımız herhalukarda başarır azmin elinden hiç bişey kurtulamaz yeterki biraz gayret hadi dostlar herkesten iyi haberler bekliyoruz bol şansalr herkese tabi şansada bırakmak yok çalışcagız hepinize konyadan seviler
iyi dilek ve tamennileriniz için teşekkürler reis42 önemli olan yaş akıl veya bilgi değil.
azimlilik sabır ve istektir..
sabırla azimle ve istekle asıldıktan sonra bu dunyadan biz insanoğlunun yapamıycagı sey yoktur..
hem siz 45 yasında ben bıle yapıyorum dıyerek kendınızı hafıfe almayın
akıl yaşta değil baştadır.....

tebrıkler reis42 Allah yolunuzu bahtınızı daim acık kılıp yardımcınız olsun

Sayfa: 1 [ 2 ]