evet arkadaşlar bu yazı olayıda oluyor......aklınızda bulunsun......
beni 24 şubatta istanbul alman konsolosluğu çağırdı ve mektupta aynen şöyle yazıyordu....VİZENİZ İLE İLGİLİ BAZI HUSUSLARIN AÇOKLIĞA KAVUşMASI GEREKMEKTEDİ...ve bir aysonrasına randevu verdiler...yani 24 şubat olarak...ben görüşmeye tamamen çapraz sorgudur diye gittim...ama memure hanım müdüre hanımın benimle konuşmak istediğini söyledi...müdire hanımı bekledik 10 dk. ve geldi....bana bir kaç soru sordu....hangi kursa gittin ....neden ankarada sıava girdin...Allah'tan kurs ve sınav zamanı eşim buradaydı...onuda gösterdim eşim destek amaçlı izin aldı ve geldi dedim bana yardımcı oldu o neden le uygun yer ve zaman ankaradaydı dedim....ve yarım sayfa A-4 e yazı yazdırdı kendinden bahset dedi.....ve sonra memur hanıma birşeyler söyledi ve gitti.. memeur hanımda tamam evraklarınızı almanyaya gönderiyoruz dedi ve tam 17 gün oldu..herhalde pazartesi ellerinde olur....
ama ilginç olan ben tamamen çapraz sorgu zannettmiştim....ama çıkmadı...galiba çapraz sorgu yapılırsa buna yabancılar polisi karar verecek...umarım bu saatten sonra çapraz sorgu olmaz.... eşimde alman vatandaşı ..çalışıyorda..!! bakalım ne olacak..... zannediyorum bu hafta eşime haber gider.çünkü geçen cuma evraklar varmış polise......tek korkum...çapraz sorgu olması iş uzar yoksa...)))
müracat yeri.......................................istanbul alman konsolosluğu
müracat zamanı..................................19-01-2010
eksik evrak tamamlanıp verme...........28-01-2010
tekrar görüşme talebi.........................24-02-2010
evraklar yabancılar polisinde..............12-02-2010
BEKLİYORUMM:::

)))
TECRÜBELİ ARKADAşLAR BENİM SON DURUM BU YORUM YAPABİLİRMİSİNİZ...??