ALMANCAX => Almanca A1 Sınavı, A2, B1, Almanca KPDS, KPSS ve Diğer Almanca Sınavlar İle İlgili Paylaşımlar

Konu: DUALARINIZ VE ALLLAHIN TEVEKKÜLÜ İLE Kazandım

Sayfa: [ 1 ] 2

16.03.2010 16:43:20

ARKADAşLAR:) SABAHDAN BERİ UYDUDAN KARGO ARABASINI TAKİP EDİYORUM :) SİZE YAşADIGIM HADİSLERİ ANLATMADAN ÖNCE SUNU BELİRTEYİM... 10 DK ÖNCE GELEN BİR ZARF:)

KAZANDIM :)

74 PUAN ALMSIM :)

roman 16.03.2010 16:47:57

gözün aydin olsun arkadasim,tebrikler.zaten senin müjdeli haberini bekliyoduk.insAllah kisa bi zamanda vize isin hal olur da kavusursunuz.Bunu kendim icinde demeliyim AMIN isALLAH.

16.03.2010 16:50:55

ARKADAşLAR ÖNCELİKLE şUNU SİZE BELİRTEYİM Allah'a OLAN BAĞLILIĞINIZI HİÇ BİR ZAMAN NE OLURSA OLSUN BIRAKMAYINIZ, SİZ İÇDEN SAMİMİ OLUNUZ , OLMUYORSA BİLE AllahDAN HAYIR DİLEYİNİZ.. BEN SINAV GÜNÜNDEN ÖNCE SEVDİKERLİMİN DUALARINI ALDIM. ÇOK KÖTÜ BİR SEKİLDE HASTA OLDUM AYAĞA KALKAMIYORDUM , İĞNE FALAN VURULDUM SON GÜNE KADAR ÖYLE GİTTİM SINAVA.. SABAH NAMAZIMI KILDIM. YOLA CIKTIM..  3 BÖLÜMÜ YAPTIKDAN SONRA SINAV ARASINDA ZAMANIM VARKEN CUMA NAMAZINA GİTTİM :) ONDAN SONRA KONUşMA BÖLÜMÜNE..

şİMDİ SİZE ANLATAYIM NELER YAşANDI :)

İNANINKİ HASTA YATAĞIMDA YATARKEN BİR MEKTUP ÖRNEĞİ VARDI. DEDİM BOSVER YATAYIM. YA DEDİM YAP GİTSİN NE OLACAK İYİCE CÖZENE KADAR CALISDIM COK BASİT GELDİ İNSAllah AllahIM BÖYLE GÜZEL KOLAY ÖRNEKLER NASİP EDER DEDİM VE AYNI MEKTUP KARSIMA GELDİ:):):):) 10 PUAN ALMISIM :)
EN KÖTÜ OLAN HÖRENDİ LESENDE İYİYDİ KONUşMADAN şOV YAPTIM :)
TABİİ BURADA KARDEşLİK DUALARINI EKSİK ETMEYEN TÜM KARDEşLERİMDEN Allah RAZI OLSUN ÇOK MUTLUYUM , HEMEN SİZLE PAYLAşMAK İSTEDİM.. BİRAZ KENDİME GELEYİM SİZE TÜM DETAYIYLA MEKTUPLARI DA YAZAR ATARIM.. Allah HERKESE KOLAYLIK VERSİN , SİZ CALISIN ARKADASLAR İBADETİNİZİ DUALARINIZIDA EKSİK ETMEYİN

16.03.2010 16:57:23

Alıntı yapılan: roman - Mart 16, 2010, 04:47:57 ÖS
gözün aydin olsun arkadasim,tebrikler.zaten senin müjdeli haberini bekliyoduk.insAllah kisa bi zamanda vize isin hal olur da kavusursunuz.Bunu kendim icinde demeliyim AMIN isAllah.

ALLAH RAZI OLSUN KARDEşİM , ALLAHIM BİZİ SEVDİKLERİMİZE KAVUSTURSUN YUVA KURMAYI NASİP ETSİN :)

berlin01 16.03.2010 17:09:43

hadi bakalım hayırlı olsun...)))
işin %30 bitti....))))

aramıza hoşgeldin......şimdi kendinini sınama zamanın geldi....BEKLE ALLAH BEKLE...

SABIR SABIR SABIR...

ALLAH KOLAYLIK VERSİN HEPİMİZE...

C4TiMeR 16.03.2010 18:18:22

Hocam tebrikler Allah tamamına erdirsin darısı benim başıma artık hala sonuç bekliyorum bu stres öldürcek beni.

leyla_29 16.03.2010 21:42:06

Mutim kardeşim inan çokk sevindim gerçi emindm sınavı vereceğinede. Arkadaşım bundan sonraki yolun açık olsun. Yüce Allahım gönlüne göre versin herşeyi.

f_tuba26 16.03.2010 21:51:58

74 puan hicde fena degil süper valla mutim helal olsun
ee belliydi saten...hadi hayirlisi....
ayni basariyi veze görüsmende de dilerim sana...
yolun acik ola.... halayy:) halayy:)

16.03.2010 23:29:03

Alıntı yapılan: berlin01 - Mart 16, 2010, 05:09:43 ÖS
hadi bakalım hayırlı olsun...)))
işin %30 bitti....))))

aramıza hoşgeldin......şimdi kendinini sınama zamanın geldi....BEKLE Allah BEKLE...

SABIR SABIR SABIR...

Allah KOLAYLIK VERSİN HEPİMİZE...

Evet kardeşim büyük oranda olan bir payı 3 ayın sonunda Allahın iziniyle kazandım , şimdi yarın randevu alıcam nasip olursa. İnsAllah vizemde de bu sorunu aşarımda %60 oranında yükselme gösteririm :) diyer oranlarda uyum sorunu ve işgüc olsun :) Allah hakımızda hayırları nasip etsin yeter

16.03.2010 23:30:07

Alıntı yapılan: C4TiMeR - Mart 16, 2010, 06:18:22 ÖS
Hocam tebrikler Allah tamamına erdirsin darısı benim başıma artık hala sonuç bekliyorum bu stres öldürcek beni.

Kardeşim Allah kalbine göre verir insAllah , ben kargo gelene kadar uydudan takip ettim :) kargo arabasını insAllah sende bu mutluluğu yaşarsın

16.03.2010 23:33:25

Alıntı yapılan: leyla_29 - Mart 16, 2010, 09:42:06 ÖS
Mutim kardeşim inan çokk sevindim gerçi emindm sınavı vereceğinede. Arkadaşım bundan sonraki yolun açık olsun. Yüce Allah'ım gönlüne göre versin herşeyi.

Leyla kardesim sevinciniz sevincimiz oldu , sevincimde sevinciniz olsun ne mutlu sizin gibi ablalarımız , kardeslerimiz var.. İnsallh vizelerimizde biran önce cıkar mutluluğa giden yolda feraha kavusuruz

16.03.2010 23:36:56

Alıntı yapılan: f_tuba26 - Mart 16, 2010, 09:51:58 ÖS
74 puan hicde fena degil süper valla mutim helal olsun
ee belliydi saten...hadi hayirlisi....
ayni basariyi veze görüsmende de dilerim sana...
yolun acik ola.... halayy:) halayy:)

Tuba kardesim 100 istedim vermediler :) göze batar sen 74 ile yetin dediler.. Allahın iziniyle de insAllah vize engellinide aşarız sevinçlerimiz ardı ardına devam eder.

endoplazmikretikulum 17.03.2010 08:42:55

HEAA şİMDİ ANLADIM

OLAY BEN İşTEN EVE GİDİNCE KOPMUşşş
EVDE NETE GİRMİYORUM şİMDİ ANLADIM DURUMU

WAAAY KARDEşİM HAYIRLI UGURLU OLSUN
COK SEVINDIMMMMMM HADI BUNUNLA GECMIS OLSUN

ARTIK BUNDAN SORAAAAA KİMSE SENİ TUTAMAZZZZZZ

NASIL GERCEKTEN İNSAN UCUYOR GIBI MI OLUYOOO DIMEEEE

İNşALLAH BUNDNA SONRA BELASIZ KAZASIZ GECICEKSIN DIGER AşAMALARIDA

COK COK GEÇMİş OLSUNNNNN

COK SEVINDIMMMMMMMM .....

ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN......

17.03.2010 09:32:00

Kankam benim Allahım sizlerinde yüzünü güldürür ben inanıyorum ki, Allah kalbinin güzelliğinden sana da yardımcı olacaktır.

Gerçekten insan sevincden ucuyor :)

leonil 17.03.2010 09:46:31

alkis:)gecmiş olsun mutim alkis:)...tebrik ederim zorlu bekleyiş bitti desene.Allah bizede nasip eder inş. sinav bilgilerini bekliyoruz

Sayfa: [ 1 ] 2