plejaden
01.04.2010 11:44:20
Sevgili Mutim,
Öncelikle gönderdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. Gerçekten de buram buram emek kokan bir hazırlık yapmışsınız. Ellerinize, yüreğinize ve emeğinize sağlık olsun.
Allah zihin açıklığı ve kolaylık versin arkadaşım , amaç sizlerin daha iyi olmanızı ve işlerinizin kolaylaştırmak içindir. Zamanla burada çok güzel bir konuya değinicem, herkes kart sorunlarına , mektup sorunlarına anında çözüm bulacak... Umarım faydalı olur
Sevgili tugce_doerjer İSTEĞİN ÜZERİNE TÜM ÇALISMA KARTLARI SİZE DE GÖNDERİLMİşTİR BİR KONTROL EDERSEN SEVİNİRİM
tugce_doerjer
02.04.2010 16:03:11
cok tesekkurederım gercekte cok yardımcı olcak bu kartlar
endoplazmikretikulum
02.04.2010 16:08:25
sevgili dostum mutim
elindeki maille yoladıgın dosyaları hotfile benzeri bir site yukleyıp
baglantı linkinide burda paylasırsan sen yokkende arkadasla bu kaynaktan faydalanır.
hem boylece her seferınde herkese mail atmaktan kurtulursun...
kolay gelsin emeğine saglık teşekkurler dostum çabaların için
cok doğru dostum , düşündüm de nasıl yapıldıgını bilmediğim için üstünde durmadım
endoplazmikretikulum
02.04.2010 17:30:35
hot file basıt ve turkcedır
.
a gir ordan dosyanı ınternete yukle
yukleme bıtınce cıkan ındırme lınkını burada paylaş o kadar
....
dostum süper bir öneri

gitmeden ayrı bir bölümde yapacam , ve hep insanlar oradan indirir .
Sevgili gamze_ahmet İSTEĞİN ÜZERİNE TÜM ÇALISMA KARTLARI SİZE DE GÖNDERİLMİşTİR BİR KONTROL EDERSEN SEVİNİRİM
Sevgili betulzambak İSTEĞİN ÜZERİNE TÜM ÇALISMA KARTLARI SİZE DE GÖNDERİLMİşTİR BİR KONTROL EDERSEN SEVİNİRİM
betulzambak
12.04.2010 17:22:04
Teşekkürler Mutim:) Bu arada sınav kaç günde açıklanıyor?
sevgili betül sınava cuma günü girdiyseniz en geç salı,çarsamba elinizde olur her hangi b,r günde girdiğinizde 3 iş günü içerisinde sonuclar gelebiliyor, bazen 2 iş günüde oluyor
tegin
28.04.2010 02:53:56
rica etsem banada gönderebilirmisin kardes bende sinava hazirlaniorum bu kartlari bi görelim nasilmis bakalim simdiden tesekkürler..
sEVGili tegin kardeşim ileti olarak mail adresini gönderirsen sana da kart sorularınıı gönderebilirim.