ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: dogrumu yanlismi ?aile nufüs kayit örnegi

Sayfa: 1 2 [ 3 ]

f_tuba26 10.04.2010 14:50:34

Alıntı yapılan: yasin demir - Nisan 10, 2010, 12:27:06 ÖÖ
kardeşim daha öncede söyledim şimdide söylüyorum bu belgeyi bende aldım sen 40 sene evvelde alman vatandaşı olmuş olsan bile yinede Türkiyede kapalı kayıtın devam ediyor bunu adamlar neden istiyor amaçları ney diyecek olursanız bunuda daha önce yazdım yine yazayım bu belge ile sizin tekrar türk vatandaşlığınıza geçip geçmediğinizi Türkiyede nüfusla ilgili bir olay yaşayıp yaşamadığınızı kontrol etmek için eğer bu belge sizin adınıza verilmiyosaki vermeleri lazım hiç problem olmuyor sizin babanızın veya annenizin adına alın ve tüm kardeşlerin ve aile fertlerinin gözükmesini isteyin bu kadar ıks firması belirtmiyor evet ama her ikitarafınınkinide istiyolar
ya saten formul b belgesinde alman vatandasi oldugu yaziyor..yani nikah islemleri sirasinda da saten nüfus kayitlarindaki degisiklikler gözüküyor..(evlilik,bosanma,dogan cocuk yada 2.veya 3.evlilikler hep gözüküyor) bu belgeyi alman esten istemeleri sacma olmayan biseyi isteyemeyiz sizden dediler bana

roman 10.04.2010 15:02:28

tuba arkadasim ben mesaj yazmistim ama nereye gönderdim nereye kayboldu bilmiyorum utanan:)
ankrada nin vize sayfasinda da yaziyo.
4)Tam tekmil vukuatli nufüs kayit örnegi her ikisi icin.alman esin daha önce türk uyruklu olmasi durumu icnde gecerli" diyo.
benim istedigim belgeyi bulduk dün babamin evraklarinin icnden onu faksliycam aynisi cikartsin.yok demesinler ve kizdigim nokta böyle belge yok silsin kafasindan demisler.ya bu nasil bi söz cildirtiyo beni dünden buyana.

roman 10.04.2010 15:15:13

yok istenilmedi.yani iks de gecmiyo bu evrak benim icin istenilmedi alman vatandasi es icin.ama okuyorum alanlar var ve ankranin sayfasinda yaziyo bu sekilde.benim babam o zamanlar cikartmis bu belge yeni tarihli istiyorum yoksa baska bisey degil.simdi bu sekilde cikarmalilar sorunsuz.

f_tuba26 10.04.2010 15:15:32

ya nediyim haklisin valla..
senin kapali kaydini görürler bulurlarda bunu kagidami dökemiyorlar belge diye...
ya aklindan silsin nedemek yaaa
bu isteyen vatandas vize görüsmesine gidcek bu önemli sonucda..

ya bide babandaki evrak babanin kaydi demi...
onun aynisi olcak bu kadar basit sadece seni kapali nüfus kayit di göstercek...aile fertleri vs...kim ne zaman vatandasliktan cikmis evlenen,ölen vs bunlar belirtilecek...bunu vermek bukadar zormu yaaa

ya esin nerde ikamet ediyor nüfus müdürüne ciksin direk olmasa memurlar savsaklamasinlar...müdüre sölesin olmasa yada nüfus müd.yetkisi yüksek bir kisiye gitsin sorsun

f_tuba26 10.04.2010 15:29:36

Alıntı yapılan: roman - Nisan 10, 2010, 03:15:13 ÖS
yok istenilmedi.yani iks de gecmiyo bu evrak benim icin istenilmedi alman vatandasi es icin.ama okuyorum alanlar var ve ankranin sayfasinda yaziyo bu sekilde.benim babam o zamanlar cikartmis bu belge yeni tarihli istiyorum yoksa baska bisey degil.simdi bu sekilde cikarmalilar sorunsuz.
istenilmediyse bu kadar sorun etme cünkü bende artik konsolosluga sorduktan sonra vazgecmistim
bu nüfus kayt.örn.davasindan...konsolosluk sayfasindaki liste geneldir...
ama randevu icin arandiginda basvurcak kisi ve onun esine göre söylüyorlar istenilen evrakalari tekrar...soruyorlar esinin bosanmismi daha önce yada sizin ilk evliliginizmi diye..yada esiniz alaman vatandasimi diye ona göre isteniyor evraklar..

bide saten her iki estede önceden bosanma gibi bir durum olsada bunu tr ye bildirmislermi diye yani nüfus kaydina gecmismi diye ögrenmek icin illaki kesin bir sekilde isteseler anliycam bu evragin senden de istenmesini ama...istenmiyorsa sorun etme konsolosluga sormak en iyisi derim tekrar söleyim sorun konsolosluga bilgi verirler evraklar konusunda...

roman 10.04.2010 18:55:52

bu belgeyi almak bu kadar zor olmamali.cikarilmasi cok basit olan belgeyi yapamiyoruz cikmiyo demesinler.1,5 haftadir ugrasiyolar ama bi türlü olmuyo.artik pazartesi belgenin aynisini cikaramiyolarsa pes yani ordaki memurlara.hayir ben illaki alicam yok varsiyilan belgeyi görsünler.

roman 15.04.2010 14:00:12

slm tuba arkadasim.babamin o zamandan cikartmis oldugu nufüs kayit örnegini anca dün fakslayabildim.bugün gidecekti esim daha aramadim noldu diye.bitek eksik belge o kaldi iste.pazartesi randevusu var esimin cocuk üzerinden basvurcaz(hamileyim daha)cok tedirginim.Allahim sen herseyin hayirlisini nasip et.

f_tuba26 15.04.2010 14:10:50

anladim randevu pazartesi ise bisey kalmamis umarim yarin halleder esin...
bide hamile hamile bunca stresi cektin yaaa yazik sana bir kagit icin...illa yok yok demeleri yani anlamadim gitti yaaa
hayirlisi olsun en önemlisi kolaylikla olsun...insAllah bebekte anali babali büyüsün insAllah babasi yaninda olur tez zamanda ya:)

roman 15.04.2010 14:23:46

insAllah aminn arkadasim.pazartesi evraklari isleme alsinlar da böyle bi kanunun oldugunu kabullesinler de baska bisey istemiyorum.

roman 15.04.2010 17:34:54

vukuatli nufüs kayit örnegini alabilmisler bugün cok sükür.evraklar tamam.insALLAH evraklari kabul ederler pazartesi.

f_tuba26 15.04.2010 18:58:54

Alıntı yapılan: roman - Nisan 15, 2010, 05:34:54 ÖS
vukuatli nufüs kayit örnegini alabilmisler bugün cok sükür.evraklar tamam.insAllah evraklari kabul ederler pazartesi.
iyi olmus sükür yani sonunda

Sayfa: 1 2 [ 3 ]