ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: allahım çok şükür vizzzem çıktı darısı başınızaaaaaa

Sayfa: [ 1 ]

tahir 07.04.2010 16:25:58

arkadaşlar çok şükür vizeem çıktıı  halayy:)  halayy:)  halayy:)  halayy:)  halayy:)inşAllah bütün vize bekleyen arkadaşlarıım Allahım yüzünüzü güldürür.vize başvuru tarihi 5 mart vize tarihi 7 nisan.
ve biletimi aldıım  inşAllah haftaya bu saatlerde Allahın izniyle eşimin yanında olucaam  HASREET BİTİYOR GELİYORUM SEVDİĞİM  yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) ALLAH HEPİNİZİN YARDIMICISI OLSUN

berlin01 07.04.2010 16:33:27

Allah hayırlı uğurlu etsin yeni hayatında başarılar dilerim.... clap:)

vize sürecini bize anlatırmısın nerelerden geçtin neyaptın...rica etsem...

tahir 07.04.2010 16:42:14

arkadaşlaar benim eşim almanyada üniverste öğrencisi ben burdan 5 martta vize başvurumnu yaptıım evraklar 300 martta eşime ulaştıı ve eşimden hiçbir evrak istemediler inanamadıık sadece gelin ve hastalık sigortanızı getirin bi kaç soruy soracaaz bu kadar demiş eşim 31 martta gitti ve hastalık sigortası evraklarını verdii ve kadın prosüdür gereği olacak bikaç soro soracam demiiş sormuş ve tamam demiş ben tr ye mail ile bildirecem 1 hafta içinde pasaport eşinizde olur demiiş ve 7 nisanda tam bi hafta sonra pasaportum geldii vizeli olarak geldi. eşim alman vatandaşı 15 senedir orda ve üniverste öğrencisi. bukadar başka hiçbir işlemim olmadı.

roman 07.04.2010 17:16:26

Hayirli olsun arkadasim,bu mutlulugu bir gün insAllah biz de tadariz.Basvurunu hangi konsolosluktan yaptin arkadasim???

haberci 07.04.2010 18:01:15

Gözün aydin olsun olsun arkadasim..

tahir 07.04.2010 22:32:21

ankara konsolosluğundan yaptım başvurumu sevgili roman

08.04.2010 09:30:34

Kardeşim öncelikle gerçekten vizenin çıkmasınna çok sevdimdim bundan sonraki hayatında mutluluklar dilerim, umarım herşey gönlünce olur dualarını bizler içinde eksik etme....

Sayfa: [ 1 ]