m_salih
19.09.2007 17:26:24
nazire cevap yazmamışsın! neden?? çok merak ettim! hala bekliyorum. verstanden??
august
20.09.2007 18:04:49
nazire merhaba, sanki sen hayatı sorgulayıp yeni cevaplar arıyor gibisin. Çok iyi yapıyorsun da. İnsan yaşı kaç olursa olsun. Hayatı ve yaşamanın anlamı sorgulamalı. Yanlış mı düşünüyorum?
Nazire
28.09.2007 14:48:18
Öldügümde hayati da yasami da sorgulamam, yasiyan insan hayati da yasami da herseyi sorgular, merakli insanlar hayatta ilerlerler,
Bilgi merakla baslar, Insanda meraki öldür, bilgilenme sansinida alirsin, Merakdan arzu gelir Dünyada neler olup bitiyor diye, galiba benim merakimda yasamaya olan zevkimden ve daha cok bilgilenmekden ileri geliyor.
Ve birazda pilosofluk var (Philosoph) galiba.
ayhan gündüz
29.09.2007 12:43:19
Nazire!...
Spor kadar güzel birşey varmı? Bence hayat spor demektir. Ben fırsat buldukça bütün sporları
yapmayı isterdim. Futbol oynuyorum, yüzüyorum (Plajda olduğumda da hemen bir voleybeol maçı oluşturuyorum)
bol bol yürüyüş yapıyorum, masa tenisi oynuyorum, folklor oynuyorum.
mit herzclichen grüssen aus Türkei.
Grüssen Sie Karlsruhe von mir.
Alles gute.
NalanW
05.10.2007 17:32:36
Ben yaklasik bir bucuk senedir fitenese para yatiriyorum ama toplasan belki 3 ay bile gitmedim...Eeh 2 sende bir nasip olursa esimle snowboard yapmaya gidiyorum...Köpegimi yürüyüse cikarmak zorunda oldugum icin yürüyüs yapiyorum...Eee bu beni bir on sene fit tutar...
Ben coook tembelim spor yapmak icin,yanliz basina olmuyor..
Nazire
24.10.2007 19:28:38
Ben evimi cok özlüyorum, baskasinin evde oturmakdan cani sIKIlir, ben ise özlüyorum, sebebine gelince ben cok cesitli seylerle ugrasiyorum, spor da tabiiki

firsat bulursam hafta iki kere spora gdiyorum, Ilk yardima , ayriyetten resim yapmaya bunun haricinde kurs da veriyorum, simdide korada sarki söylemeye gitmeyi düsünüyorum, aslinda bir bucuk saat sonra orda olmam lazim, ama kara kara düsünüyoru, ne yapsam gitsemmi acaba cünkü bu sefer evin yüzünü hic görmüyecegim, haftanin toplam 4 günü doluyum, calisma haric tabiiki. Neyse ben bir yarim saat daha düsüneyim, su kora meselesini
polizei34
24.10.2007 23:54:29
ja ich mache sport
können sie fussball
ich nur sehe fussball
marasli_21
25.10.2007 01:36:02
merhaba nazire abla,abla diyorum ama herhalde benden büyüksünüz.ben evliyim ev haniyim 21 yasindayim oglum var1,5yasinda ben yapiyorum spor ama cocukdan genelde zaman bulamiyorum ama elimden geldigince haftada bir gidiyorum cok iyi oluyor tavsiye ederim:)
Nazire
25.10.2007 14:15:14
Haftada iki kere ugrasiyorum zaten ama herzaman olmuyor.
demir
31.10.2007 20:35:46
şimdilerde, Yaş ve Fırsat Olarak Düzenli bir Spor Yapamıyorum.geçmişte aktif olarak uzun yıllar yaptım.şimdi
geçmişteki yaptıklarımla idare ediyorum.
Türkiyedeki Yaşamda İnsanı Sinir edici durumlarla her zaman Karşılaşıyoruz.
hele Yönetici iseniz.Almanyada bu Tip Sorunlar Daha az olduğu yönünde bilgilerim var.Çünkü orada her birey kendini Düşünüyor gibi.Biz Önce ailemizi,sonra çevremizi düşünmekten Sinir Küpü
oluyoruz.Allah Bize Sabır versin.