hasan27
18.04.2010 13:40:09
slm öncelikle bu sitede tüm emeyi gecen arkadaşlara teşekkür ederim ve bu sitede bilgilerini paylaşan tüm deyerli arkadaşlarada ayrıca teşekkür ederim kızımız üzerinden aile birleşimine baş vurmuştum nihayetinde vizem onaylandı 09.02.2010 tarihinde baş vurmuştum 14.04.2010 tarihinde pasaportum vizemle teslim aldım sabır sukünet inanc ve dualarla en sonunda muradımıza erdik darısı tüm vize bekleyen arkadaşaların başına , dilerimki rabbimden en kısa sürede tüm sevenleri sevdikleriyle bir arada mutlu huzurlu ve bir daha ölünceyedek ayrı kalmamaları dua ve dileklerimle emeyi gecen yardımcı olan tüm arkadaşlara tekrar tekrar teşekkür ederim
NOT:bende biletimi 17 nisan cumartesini pazara baglayan gece saat 00:30 nürnberg.e almıştım ama ne yazıkki avrupa hava sahaları irlandadaki volkandan dolayı gecici olarak kapatıldıgından beklemedeyim saygı ve sevgilerim rabbim kimseyi sevdiklerinden sevenlerinden cocuklarından ailesinden ayrı koymasın
roman
18.04.2010 15:31:14
hayirli olsun hasan,gözünaydin.Herkes köln e gitmiyomus baksana,bi tane bizim orali cikti iste nürnbergli

Bu kadar sabrettin ya su bi kac gün de gecer.Dün gelseydin bugünün havasini görürdün 21° burasi.
berqsan
18.04.2010 17:52:59
hayırlı olsun kardesım Allahım yeni hayatında esin we cocugunmla mutlu mesut etsın sonsuza dek... vizen cıkmısya gerisi önemlı dııl bu hafta degılde haftaya gıdersın, ama gidersin

senin adına sevindim

.. mutluluklar we Allahımın selameti izerinizde olsun... kidAEo
Sevgili Hasan , Allah tez zamanda sevdiklerine kavusmayı nasip eder, dualasrın için AMİNN... Çok sevindim senin için hayırlısı olur
leyla_29
18.04.2010 22:27:44
Mutlu son ve mutlu, yeni bir başlangıç arkadaşım gözün aydın mutluluğun daim olsun. Yüce Allahım bu mutluluğu tez zamanda hepimize yaşatsın.
halecim
19.04.2010 01:09:53
Hayirli oslun arkadasim darisi bekleyen bütün arkadaslarimiza insAllah..
endoplazmikretikulum
19.04.2010 08:54:24
HAYIRLI UGURLU OLSUN KARDEşİM
RABBİM HER DAİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN TEBRIKLER
C4TiMeR
19.04.2010 11:50:23
Hayırlı olsun kardeşim senin adına sevindim Allah geri kalan hayatındada başarılı olmanı nasip etsin sevdiklerinle mutluluklar darisi bizim başımıza.
hasan27
06.05.2010 21:40:32
tesekkür ederim deyerli arkadaslar Allah razi olsun suan ailemin yanindayim darisi tüm vize bekleyenlerin basina geldiyimden beri bos durmadik kagit kürek islerine kosturduk ve ancak bitirdik 1 senelik uzattik 6 ayda kurs görecekmisim rabbim ne verirse haklarimizda hayirlisini versin vizemi aldim diye bende elimi ayagimi bu siteden cekmeyeceyim benimde elimden geldiyince her firsatimda siteyi ziyaret ederek bilgilerimi paylasmaya devam edeceyim saygilarimla
lehrerin!
07.05.2010 18:28:07
merhaba hasan27, öncelikle gözünüzaydın ardından da geçmiş olsun diyelim. az çok ne yapacağınızın belli olması güzel bişey. size ve bilgisi olan arkadaşlara bir sorum olacaktı. 6 ay kursa gitmem gerekli dediniz ama bazı arkadaşlar daha uzun süre gidiyo. bu neye göre belli oluyo? yani ben burda a1 derslerimi aldım.bu bahsedilen 600 saatlik kursun içerisinde a1 de dahilmi? cevaplarsanız sevinirim...
hasan27
11.05.2010 14:01:24
lehlerin kardesim esimle gittiyimizde oturumum 1 yil uzatildi ve 6 boyunca kursa gitmem gerekiyor denildi 6 ay sonra teste tabi tutulacakmisim basarili olursam istedikleri seviyede sorun olmayacagini dile getirdi görevli memur öyle 600 saat 45 saat falan denilmedi su var eyer bölge bölge deyisiyor ise orasini bilemiyorum senide yanlis bilgilendirmek istemem arkadasim
lehrerin!
12.05.2010 02:47:59
yanıt içi çok teşekkür ederimm..