ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: 20.04.2010 Ankara aile birleşimi vizesi başvurusu yapıldı

Sayfa: 1 [ 2 ]

gulbebegim 19.05.2010 23:16:50

selammm  kardesim benimde esim mart 31 de vermisti evraklarini 48 gün oldu banada mektup falan gelmedi ben kendim dün telefonn actim noldu diye ögrenmek istedim bana kadin dediki telefonda bir hafta önce size mektup gönderdik ama bana mektup falan gelmedi dedim ozaman belki postada kaybolmustur diye kendini savundu kadin bende dedim ozaman simdi telefonda söyleyin neler lazimsa getireyim dedim ve söyledi bende dün hemen istenilen evraklari götürdüm verdim sizde arayin yada esleriniz arasin sorsun noldu diye yoksa daha cok bekletirler...                                                                                                                                                                                                                                           benim basima böyle olay geldigi icin paylastim

zaozao 20.05.2010 10:23:51

teşekkür ederiz paylaşımından dolayı  ''gülbebeğim ''  bende 2 defa aradım eşimde yabancılar polisine iki defa gitti ama insan gibi davranmıyorlarki telefon bile actıgımızda azarlayıcı bır tavırla konusuyorlar. o yüzden akışına bıraktık bakalım ne olacak

sözüm insanlıktan  nasibini almamış insan görünümünde en aşağılık mahlukatlara....

zaozao 07.06.2010 19:43:52

mektup beklıyoruz hala yabancılar polisinden nasıl bi iştir anlamadım benımle aynı gunde basvuran bır arkadasın vızesı geldı sanırım kemalefe adında  sorun nerde fikri olan arkadaslar pylasımda bulunursa sevınırım

c3t1n 10.06.2010 16:31:54

yeni bir gelisme varmi??? yabanci polisinde esinden neler istiyorlar?? bende bu yza evlenicem ve vizeye basvurucagiz.... 1,5-2ay türkiyede kalicam beraber dönebilme umuduyla ama sanirim pek olmiyacak...

zaozao 10.06.2010 17:01:07

HERHANGİ BİR GELİşME YOK BEKLİYORUZ

Sayfa: 1 [ 2 ]