ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: Ankara Alman konsolosluguna telefonla nasil ulasbilirim ?

Sayfa: [ 1 ]

sevdacicegi 29.04.2010 18:15:30

Selamun Aleykum kardesler,

bana yardimci olabilecek varsa sevinirim,

en son kefillik istemislerdi onu gecen hafta yaptik dünde ben aradim yabancilar dairesini sormak icin durum ne oldu diye, adam bana wurde zugestellt bir sorun yok dedi, simdi bende ankaradan ögrenmek istemistim onlara gercekten ulasti mi diye nereyi aramam gerekir vize hakkinda bilgi almak icin aceba ? Nette arastirdim cagri merkezi var ama onlar sadece randevu islemleri yapiyor, telefon numarasi bilen varmi?

29.04.2010 23:34:25

Alıntı yapılan: sevdacicegi - Nisan 29, 2010, 06:15:30 ÖS
Selamun Aleykum kardesler,

bana yardimci olabilecek varsa sevinirim,

en son kefillik istemislerdi onu gecen hafta yaptik dünde ben aradim yabancilar dairesini sormak icin durum ne oldu diye, adam bana wurde zugestellt bir sorun yok dedi, simdi bende ankaradan ögrenmek istemistim onlara gercekten ulasti mi diye nereyi aramam gerekir vize hakkinda bilgi almak icin aceba ? Nette arastirdim cagri merkezi var ama onlar sadece randevu islemleri yapiyor, telefon numarasi bilen varmi?

Aleyküm Selam kardeşim, sana söyle bir numara buldum insAllah doğrudur kardeşim, googlede aradım bir sitenin içeriğinden aldım bir dene olmassa yine ararız
Almanya Büyükelçiliği Hukuk ve Konsolosluk İşleri ile Vize Bölümünün açık adresi:
Paris Caddesi 29
Kavaklıdere
06540 Ankara
Tel.: (+90.312) 4555 330
Tel: 0 312 455 51 00.

Sayfa: [ 1 ]