ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: arkadaşlar bilgisi olan yardım etsin

Sayfa: [ 1 ]

fsn38 20.05.2010 10:25:50

ben almanvatandaşıyım üç yıllık evliyim cocuğumuz oldu 4aylık şimdi oda alman vatandaşı.Cocuk üzerine aile birleşimi yapmak için neler gerekiyor arkadaşlar bilgisi olan yardım etsin lütfen

20.05.2010 12:01:33

sevgili kardeşim bunun için konsoloslukdan randevu alacak ve onlar ne gerekiyorsa söylecekler..

fsn38 20.05.2010 13:45:34

çocuk üzerine aile birleşiminde red gelme ihtimali varmı?

lehrerin! 20.05.2010 14:44:38

merhaba çocuk üzerine aile birleşime red gelme ihtimali olabilir. çünkü bizlerin vize süreci ağırlıklı olarak şansa kalmış ve ilgilenen memurun insiyatifine kalmış birşey. bu konuyla ilgili yani çocuk üzerinden vize başvurusuyla ilgili bir paşlık açılmış forumda istersen şöle bi göz gezdir. benim çıkardığım sonuç şu oldu. istabul konsolosluğu çocuk üzerinden vize konusunda daha katı. izmir konsolosluğu daha esnek. bahsettiğim başlıkta yazan arkadaşın eşi ankaradan başvurmuş onun vizeside çıkmış. ama kanun olarak baktığımızda çocuk üzerinden başvuru yapma hakkı var. A1 sınavına gerek bile yok. ama dediğim gibi memur çok önemli zor birine denk gelirseniz ufak bişeyi bile sorun yaparlar. sizin alman vatandaşı olmanız avantaj. artı çocuğunuzunda alman vatandaşı olmasıda aynı şekilde. ordaki iş durumunuz falan araştırılabilir. ama çocuk söz konusu olunca pekde sıkıntı olacağını sanmıyorum. bunlar şahsi görüşlerim ve forumda okudukarım. başlığı bulabilirsem size gönderirim incelersiniz.

lehrerin! 20.05.2010 14:49:40

Konu: Hamile iken esinizi A1 sertifikasi olmadan almanya ya getirebilirsiniz!!!  konu başlığı bu forumun 2. sayfasında.. umarım işinize yarar.

roman 20.05.2010 22:40:37

cocuk dünyaya geldiyse hic bi sorun cikaramazlar.benim ki hamileyken cocuk üzerinden basvuruydu ve ankarada sorun cikmadi,fakat bi arkadasimiza cocugunuz dünyaya geldikten sonra tekrar basvurun demis istanbul memuru.
randevuyu alirken cocuk üzerinden aile birlesimi diyceksin ve sana gerekli evraklari söylüyolar.

fsn38 21.05.2010 09:40:49

cok sağolun verdiğiniz bilgiler için.Peki ben sozialamtdan alıyorum bu bir sorun mu?

Sayfa: [ 1 ]