sevgili erdal kardeşim iyi dileklerin için Allah razı olsun.. bugün eşim gitti, ona mektup göndermişler fakat mektup gelmediği için bilgilendirememişler. 2 tane kagıt eksikmis, demişler. o kagıdı getirin size eşinizi getirelim demişler hemen vizesini veririz, evraklarınızda hiçbir eksiklik falan yok demişler.. Allahım dualarımızı kabul ediyor.. İnsAllah bir aksilik cıkmazsa eksikleri verdiğinde hemen göndereceklerini söylemişler.. Dualarla , sabırla yuvamızı kurmayı Allah cümlemize nasip eder insAllah.
leyla_29
15.06.2010 23:59:42
Mutim kardeşim gözünaydın şimdiden sevindim adına eksik evrakarın ne olduğunu sölemişler mi hangi evrakları istemişler.benim eşime de en son eksik evrak bildirimi geldi verdikten 3 gün sonra Türkiyeye göndermişler evrakları ama vize durumunu ne yabancılar şubesi ne de konsolosluk sölemiyor.Allah yardımcımız olsun.
Teşekkür ederim Leyla kardeşim, birde elimizde vizemizi aldığımızda daha güzel olacak. şuan için halen beklemekteyim ve merak ediyorum. Eşimin çalıştıgı yerle ilgili maaş kagıdı eksikmis onu istediler, 2. iş olarakda çalışıyor göstertiyordu kendini.. Patronu bugun verecek kagıtları ve Eşimde konsolosluğa verecek. Acaba memur doğru söylerm? çok samimi bir şekilde "eşinizi hemen getirtiriz sadece o kagıdı verin , şuan kadar hiç bir problem göremedik sadece bir kagıt eksik demiş,çoktan vizeyi verirdik şimdiye kadar demişler size gönderdiğimiz kağıt ulaşmamıs demişler." Allah'ım insAllah dedikleri gibi hemen vizemi verirler... Sabır ve dualarla Allah yardımcımız mutlaka oluyor. Kimse namazdan ve dualardan vazgecmesin. Allah herkesin yar ve yardımcısı olsun
djaleeshan
16.06.2010 14:39:41
Mutim kardesim merak etme insAllah vizen gelecek buna adim gibi eminim.Esin bugun son evraklari da verirse en gec 2 hafta say.
sevgili dostum , eşim evrakları vermiş konsoloslukdaki adam %99 bizden herşey tamam demiş. Biz evrakları online olarak gönderecez orada eşini cagırırlar yada posta ile haber verirler demiş. İkiliemde bırakıyorlar insanı , sence hemen gelirmi. Eşim diyor bir kac gün içinde gelir. Konsoloslukdaki memurda sabır edin herşeyin hayırlısı demiş sabrederseniz güzel olur demiş. güven veren iltifatlarda konusmuş
leyla_29
16.06.2010 17:33:06
Benim eşimden de ikinci işteki sözleşmesini ve adresini gösteren belgeyi istemişlerdi dediğim gibi ondan sonrada evrakları 3 gün içinde göndermişler buraya. Herşey ordaki memurun elinde tamam dediyse içini ferah tut. Size ne güzel sölemişler eşime evrakalrı gönderdik bizden çıktı diyor başka bişey demiyomuş adam sence sölememesinin sebebi vize olumsuz olduğu için olabilrmi içim içimi yiyor hiçbiryerden haber alamıyorum beklemekten ve Allaha dua etmekten başka çare yok.
djaleeshan
16.06.2010 17:37:11
Mutim gelecek bekle.Bak sana diyorum ki en fazla 2 hafta say bu da en fazla.InsAllah aldin vizeyi sen bi tek pasaportuna yapistirip upsyle adresine gonderecekler bu kadar.InsAllah Almanya da senin icin hayirlisi olur.
İnsAllah arkadaşlar, Allah beklentilerimizi boşa cıkarmasın. Çünkü sabırla ve merakla bekliyoruz.. Herkese Allah yuva kurmayı nasip etsin, bu yolda mücadele veren kardeslerime ve banada kolaylık nasip eder insAllah.