ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: Hangi kursa gitmem gerekiyor?

Sayfa: [ 1 ]

yeppi 08.06.2010 00:15:10

Merhabalar,
Türkiede üniversiteden yeni mezun oldum.Almanya'da dil kursuna gitmek istiyorum.Orada temelli kalmak gibi bi niyetim yok ama belki daha sonra üni okumak isteyebilirim.İnlingua dil okulu ile konuştum kayıt yaptırdım.Hiç almanca bilmiyorum yani sıfırdan başlicam.Integrationkurs a kayıt oldum ama doğrumudur acaba? Bu integrationkurs evlenip gidenler yada çalışmak için gidenlerin alması gereken kurs değil mi? Vize alırken zorluk çıkmasın bana.sanki oraya yerleşmek niyetim varmış gibi gözükmüyomu şimdi  :D
Kısacası benim kayıt olmam gereken kurs integrationkurs mu yoksa başka bişey mi olması gerekiyor???
Teşekkürler.

08.06.2010 00:20:29

istanbulda ikamet ediyorsan Mecidiyeköyde polis merkezinin karsısında ozan dil var. Ali hoca, mükemmel bir eğitmen. orayı tavsiye ederim

yeppi 08.06.2010 01:10:12

yok yanlış anlattım galiba.Dil okulu buldum ben.İnlingua'ya kayıt oldum ama doğru kurstanmı başlıyorum onu soruyorum

yeppi 09.06.2010 03:53:16

yardımcı olacak birileri yok mu?

ikenar 27.06.2010 22:48:44

Almaanya daki Integration kurslarina gitme tavsiye etmem.Oralara katilan insanlarin seviyeleri cok kötü ve senin ilerlemeni dahi yavaslatirlar.Almanya daki üniversite  kurslarina katilmani tavsiye ederim.

Sayfa: [ 1 ]