ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: kargom geliyor yardım arkadaşlar

Sayfa: 1 [ 2 ]

leyla_29 11.06.2010 20:25:38

arkadaşım ben İstanbuldan başvurdum aynen bende de hatalı sorgulama diyodu çarşamba günü adım adresim gözüktü UPS yi arayıp sordum onlarda bilgileriiz konsolosluğa ulaşmış fakat henüz göndermemişler dedi. sen onaylandığını öğrenmişsin  bize ne olduğunu da sölemiyor yabancılar şubesi açıkcası biraz korkuyorum red olabilirmi diye. siteyi biraz araştırdım en geç 1 hafta  10 güne geliyormuş senin biraz uzamış konsoloslukla iritbata geçmeyi dene telefonla ulaşamadım ben mail attım henüz cvp yok.

afrooo 16.06.2010 02:23:30

leyla bende aynı senın gıbı durumdayım.ups evrak takıbınde öncelerden adresım falan cıkmıyordu ,baktım artık cıkıyor. konsoloslukta 1 hafta ıcınde sonucunu alırsınız dedı.
ama banada demedıler sonucu telefonda acıklayamıyorlarmış .....
korkuyorum red gelır dıye ama bakalım ....

djaleeshan 16.06.2010 14:41:17

UPS sms gondermeden aciklamaz ne oldugunu.UPS'nin sitesinde adiniz gorunse bile UPS size sms cekmezse bilin ki daha evraklariniz konsoloslukta.

leyla_29 16.06.2010 17:39:17

Alıntı yapılan: afrooo - Haziran 16, 2010, 02:23:30 ÖÖ
leyla bende aynı senın gıbı durumdayım.ups evrak takıbınde öncelerden adresım falan cıkmıyordu ,baktım artık cıkıyor. konsoloslukta 1 hafta ıcınde sonucunu alırsınız dedı.
ama banada demedıler sonucu telefonda acıklayamıyorlarmış .....
korkuyorum red gelır dıye ama bakalım ....
Afroo ne zamnadan beri adın çıkıyor evrakları postayla mı gönderiyolar da Türkiyeye ulaşması geç aoluyor acaba bilgin var mı içini rahat tut dicem ama bende aynı senin gibiyim ya ret olursa düşüncesi çıkmıyor kafamdan en azından söleselerde ne kadar beklersek bekleyelim. Allah hakkımızda hayırlısını versin.

afrooo 17.06.2010 02:56:06

Leyla ben gecen haftadan beri farkettım UPS de adımın+adresımın  yazdıgına.
hemen Konsolosluğu aradım dedıler haftaya sonucu alırsınız dıye.
sevınecekmıyız,üzülecekmıyız artık ALLAH bilir.  :-\

Sayfa: 1 [ 2 ]